Σελίδες

Τρίτη, Σεπτεμβρίου 13

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ......

Καί μία καλημέρα που τήν λέμε καλημέρα μόνο κατ΄ευφημισμό .
Μιά καλημέρα που συνοδεύεται μέ τήν δήμευση τής περιουσίας σας ......
ή δεν τό καταλάβατε; ...... ή δεν τό ξέρουν αυτοί που αλλο δεν έκαναν στά διάφορα b logs  ή στό face book να προπαγανδίζουν  και νά επευημούν  τόν Μεγάλο τον ασύγκριτο ΓΕΩΡΓΙΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ; .
Αύτοί  κύριοι κατά τήν γνώμη μου ειναι οι ύπαίτιοι για τήν κατάσταση μας , αύτοί θά είναι πάντα εκείνοι
που θα βουλιάζουν τήν χώρα μας , δεν είναι ουτε ο παπακωνσταντίνου ουτε ο Βενιζέλος ουτε αύτός ο παπαντρέας οχι .Αύτοι είναι   ξένοι τούς έβαλαν να καταστρέψουν και τό έκαναν πέρνοντας με το μέρος τους αυτούς που το ψώνιο τους ειναι να φανούν λίγο . και επειδή προσόντα για κάτι καλό δεν έχουν ακολουθούν αυτούς προδίδοτας τήν ιδια τους τήν πατρίδα . Γιά να πούνε κοίτα και εγω εδώ είμαι   μιλήστε λίγο και για μένα .... άντε ντέ μιλήστε και λίγο για αύτά τά χαμένα κορμιά αντε ντέ ....
που αντί αύτά τά απόβλητα να οδηγηθούν στό Γουδί τά έχουμε ακόμα να μάς οδηγούν στήν εποχή
του μεσαίωνα   .
Σήμερα σάν ναυτικός κάτω τών έξήντα και επειδή τυγχάνω προνομιούχος γιατι ή σύνταξη μου ήταν 2200 εύρώ καλούμε να πληρώσω αλλα 900 εύρω με τον κεφαλικό χώρο πεντακόσια  και 420 που ήρθε λέει αναδρομικός απο τόν περασμένο μήνα . Οχι δεν θα μιλήσω για τους αλλους που δεν τους πείραξαν επειδή πέρνουν 1600 εύρώ αλωστε αύτος ειναι και ο σκοπός να φέρνουν σε αντιπαράθεση τους πολίτες . Θά πώ στούς φίλους που μια ζωή υποστήριξαν το κόμα αυτό τό κόμα που ήταν φώς φανάρι που θα πήγαινε τήν ελλάδα να ανοίξουν επιτέλους τά μάτια τους και να αφήσουν τις εξυπνάδες να βάλουν στήν πάντα το ψευτοφιλότημο και να τους στείλουν στό διάολο . Νά τους στείλουμε επιτέλους στό διάολο γιατί είναι αργά πολύ αργά καί μένει μόνο ενα βήμα πρίν χάσουμε τά πάντα .
Καί λέω τά πάντα εννοώντας και τήν υπόσταση μας ως Ελληνες , καί τήν χώρα μας .
Ναι τά κατάφεραν μας πείραν τήν χώρα χωρίς να λυθεί μύτη και όλα αύτά για μερικά καλόπαιδα που ακόμα θα τά βρείτε στά FACE BOOK KAI TΑ ΔΙΑΦΟΡΑ BLOGS .
Θά μου πείτε δημοκρατία είναι αύτή ; έ οχι δεν σάς ακούω πιά. Εσείς που θα τό πείτε φτάσατε τήν πατρίδα μας εδώ. !
Καλημέρα κατ΄ευφημισμό ΕΛΛΗΝΕς.