Σελίδες

Σάββατο, Δεκεμβρίου 22

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ.......



Mέ τα λίγα αυτά λεφτά που είχα ………..
Ήταν τότε που γυρίζοντας από ένα επίπονο μπάρκο πήρε την απόφαση ή οικογένεια Σιγάλα   να βάλει κάπου το κεφάλι της ….. δηλαδή ένα κεραμίδι που λέμε στο κεφάλι μας …. Μετρήσαμε τα λεφτά μας έ …. Και με κάποιο μικρό δάνειο σε λίγα χρόνια θα μπορούσαμε να έχουμε δικό μας πια  σπίτι…
Έτσι λοιπόν διαλέξαμε περιοχή μια περιοχή τέλος πάντων κατάλληλη για τον δικό μας οβολό …. Και νάμαστε λοιπόν εδώ και τριάντα χρόνια … λάθος τριανταέξη στην περιοχή κορυδαλλού  . Ωραίο και ευήλιων περιβάλλον με τον καθαρό αέρα αλλά το κυριότερο οι αντικειμενικές αξίες σε πολύ χαμηλά επίπεδα …. Θα μού πεις τώρα δεν έβλεπες ρε φίλε το μέλλον  και το τι θα ακολουθούσε σε τριάντα έξη τόσα χρόνια ;;;;
Αν πει κανείς ότι μπορούσε τότε εκτός από έναν εθνοσωτήρα που τότε έσκαγε μύτη ……..
Θυμάστε τότε ό σάλος με τον Ανδρέα Παπαντρέου που άρχισε να φαίνεται στην πολιτική σκηνή.;;;;;εκτός από αυτόν οι άλλοι είχαν μαύρα μεσάνυχτα το τι θα επακολουθούσε μετά τριάντα χρόνια .
Τώρα θα μου πεις τι τα θέλω τα παραπάνω και δεν μπαίνω κατευθείαν στο θέμα …;;;;
ΚΑΙ όμως ήταν ή εποχή που μπήκαν τα σχέδια για τις μεγάλες ρεμούλες που οδήγησαν την Ελλάδα μας εδώ που είναι τώρα .!!!
Και ακολούθησαν ρεμούλες απ΄αύτούς και από τους άλλους που τους διαδέχτηκαν φτάνοντας δήθεν σε μη κυβερνητικούς οργανισμούς που τα δάνεια και οι κλοπές πήγαιναν σύννεφο μέχρι σήμερα .
Και ξαφνικά μερικά χρόνια μπροστά βλέπω τις αντικειμενικές αξίες να ανεβαίνουν κάθετα να πληρώνω φόρους εκεί που άλλοτε έπαιρνα λεφτά πίσω ρε αδελφέ …….καί όλα άρχισαν ………….. Όταν στην φυλακή έβαλαν τον Άκη τον Τσοχατζόπουλο … Και μετά ακολούθησαν και άλλοι και άλλοι να περιμένουν στην σειρά …. Και τότε κατάλαβα γιατί οι αντικειμενικές αξίες έφτασαν στον θεό … ΟΧΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΟΧΙ ΑΛΛΟΥΣ .VIP ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΟΧΙ ΑΛΛΟΥΣ ΔΕΝ ΈΧΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ.
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΟΙΔΑ .