Σελίδες

Παρασκευή, Ιανουαρίου 25

TO ΠΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ......



ΕΝΑ ΛΟΓΟΠΑΙΓΝΙΟ.














 Νάμαι πάλι …
Ε…ΝΑΙ δεν μπορώ να ακούω βλακείες από τον έναν και τον άλλον ..και πιο πολύ από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.
Και τι είσαι εσύ θα μού πεις ο υποστηρικτής των αδυνάτων ή ό Αρθρογράφος  με ΑΑΑΑΑ ΚΕΦΑΛΑΙΟ . Ούτε το ένα αλλά ούτε και το άλλο Αλλά μέσα στην σελίδα μου στο face book γράφουν ένα σωρό μαλακίες σαν και τα μικρά παιδιά υποστηρίζουν ακόμα χρώματα και σημαίες και κόμματα  .. σαν ένα πλοίο τριακονταετίας που προσπαθεί ό κάθε ένας μας να βάλει την δική του σημαία χωρίς να κοιτάζει ότι το σκαρί το κύτος ρε the hull δεν ταξιδεύει άλλο .. ΡΕΕΕΕΕΕΕ δεν ταξιδεύει άλλο δεν το βλέπετε δεν βλέπετε ότι χρειαζόμαστε άλλο πλοίο …ότι διαλύει δεν βλέπετε άλλο μωρέ άλλο πλοίο μωρέ και ας μην έχει την τέλεια πηδαλιουχία  να έχει την λαμαρίνα στην αρχή να επιπλεύσουμε μωρέ πρώτα δεν βλέπετε τους καρχαρίες τριγύρω ;;;;; αλλά που ό κάθε ένας το βιολί του .
Τώρα γιατί τα λέω αυτά ο κάθε αρχηγός κόμματος πρέπει για να επιζήσει να τα έχει καλά και με τους έξω . Τον Τσίπρα λοιπόν τι διάολο κόκκινος το παίζει ποιος θα ήθελε έναν κόκκινο στο hull του  έτσι κατάλαβε ο αρχηγός του Σύριζα ότι κάπου τέλος πάντων πρέπει να ανήκει για να πατήσει αυτά τα κατακάθια που λέγονται ΠΑΣΟΚ Ν.Δ …… ΚΑΙ .. και άρχισε να παίρνει σβάρνα  για μια καλησπέρα στις μεγάλες δυνάμεις .
Αλλά ένα ρητό μου λέει ότι ό καλός ηγέτης λέει ψέματα στους απ΄έξω και την αλήθεια στους από μέσα αλλιώς θα λεγόντανε Σαμαράς η Βενιζέλος που μας έχουν καθίσει στην πλάτη σαν τσιπούρια και δεν λένε να φύγουν .
Τώρα θα μου πεις δεν βλέπεις ότι ό Τσίπας πήγε έξω και μόνο δεν τους έγλυψε και μας λες τρίχες Άγγελε ;;;; άσε μας στον πόνο μας .
Εντάξει θα σας αφήσω αλλά πρώτα θα σας πω και πάλι κάτι που δεν καταλάβατε .
Aκούστε :
ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ .
Όταν ο Τσίπρας πήγε στην ΟΥΆΣΙΓΚΤΟΝ του είπαν ΒΡΕ ΚΑΛΟΣ ΤΟΝΕ Μας ΗΡΘΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟ ΗULL ΣΤΟ ΚΎΤΟΣ  ΚΑΙ ΕΝΝΟΟΎΣΑΝ στο κύτος του σκάφους τους …. Καλά ως έδώ ;;; εδώ είδα ότι ό Τσίπρας ίσως λέω ίσως θα ήταν ικανός να κυβερνήσει την ΕΛΛΆΔΑ ΜΑΣ .
ΓΙΑΤΙ;;;;;;; ΜΑ ΑΣΦΑΛΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ .
ΔΕΝ ΕΊΜΑΙ ΕΓΩ ΣΤΟ ΚΗΤΟΣ ΣΑΣ MONSTER ΔΗΛΑΔΗ ΚΗΤΟΣ ΜΕ ΗΤΑ . ΑΛΛΑ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΣΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΣΑΣ .
ΤΩΡΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΑΣ.
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΜΠΟΡΟΙ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ.