Σελίδες

Τετάρτη, Ιανουαρίου 18

ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ....ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ.

Δέν είναι λέει ή Ελλάδα ακόμα στήν χρεοκοπία .
Τέτοιες μπούρδες λένε και φωνάζουνε ακόμα οι υποστηρικτές της κυβέρνησης .
Καί ξέρουν βέβαια οτι εχει επέλθει τή μοιραίο αλλά για να υποστηρίξουν τά τελευταία ψήγματα της ιδεολογίας τους  υποστηρίζουν με τά δόντια ακόμα μήν ξέροντας οτι γίνονται γελοίοι .
ΝΑ ΛΟΙΠΌΝ .

Οι ιδιώτες πιστωτές που εκπροσωπούνται από το IIF, (institute international finance.) όπως αναφέρει το πρακτορείο Reuters, επανέρχονται στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων σε μια νέα προσπάθεια να καταλήξουν σε συμφωνία για τη μείωση του χρέους της Ελλάδας, ώστε να αποφευχθεί μια άτακτη χρεοκοπία το Μάρτιο.
Καί ξέρετε πιά είναι ή συμφωνία πάς από αύτό τό κούρεμα που ειναι ή αναδιάρθρωση του χρέους ,
καί που το λένε psi γιά νά είναι λέει ποιό κομψό .
Λοιπόν γίνεται όλο αύτό τό σκηνικό πάς και αλλαχτούν τά ομόλογα που τους λένε οτι θά χάσουν την αξία τους κατά 70%, μέ αλλα που να έχουν τουλάχιστον υψηλό επιτόκιο τουλάχιστον ένα 8% αφού θα τά πάρουν μετά ας πούμε τριάντα χρόνια . (λέω ας πούμε γιατί εμείς θά κοιτάμε τά ραδίκια ανάποδα )
Γιά θυμηθείτε πανηγυρισμοί για να ξεγελάσουν τόν κοσμάκη ενα μήνα πιο μπροστά.......
ΜΑΣ ΚΟΨΑΝΕ ΤΟ ΧΡΕΟς ΜΑΣ ΚΟΨΑΝΕ ΤΟ ΧΡΕΟς ... ΦΩΝΑΖΑΝ ....
Αλλά δεν έλεγαν ποιό χρέος δεν έλεγαν οτι τά λεφτά του ΔΝΤ ΘΆ ΠΛΗΡΩΘΟΎΝ ΣΤΌ ΑΚΈΡΑΙΟ ΤΡΙΠΛΆ ΚΑΙ ΤΕΤΡΑΠΛΆ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΓΙΝΕΤΩ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥς ΜΟΝΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑς ΟΜΌΛΟΓΑ .ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΑΝ ΝΑ ΠΕΦΤΑΜΕ ΣΤΗΝ ΔΡΑΧΜΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΤΙ ΘΑ ΕΊΜΑΣΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΤΥΧΌΝ ΔΑΝΕΙΑ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ..... ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ .... ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΜΕΝΟΝΤΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΔΑΦΙΚΗ ΜΑς ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Ή ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑς .......... ΕΝΤΑΞΕΙ ΜΑς ΓΕΛΑΣΑΤΕ ΛΟΙΠΟΝ .ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑς
ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ Ας ΜΗΝ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΑΛΛΟ ΣΤΟΥς ΚΑΝΑΠΕΔΕς ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΝΑ ΛΕΓΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕς.
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΗΝΕς.