Σελίδες

Τρίτη, Μαρτίου 5

TA ΣΑΡΑΝΤΑΠΕΝΤΑΡΙΑ .



Τά σαρανταπεντάρια .

Ποτέ δεν παρακολουθώ τηλεόραση έχω τις απόψεις μου και αυτές   έβαζα στην δική μου  σελίδα που διατηρώ στον ΙΝΤΕΡΝΕΤ .
Μέχρι σήμερα το πρωί……μέχρι σήμερα το πρωί  που ανοίγοντας την τηλεόραση ακούω σχετικά με τα περιβόητα σαρανταπεντάρια  . κατευθείαν ο νους μου έτρεξε στους πυρίνες της φωτιάς  ….
Τι έγινε πάλι ρε παιδιά άλλη γιάφκα βρήκανε τα σαΐνια της δίωξης ; αναρωτήθηκα …..
Η γυναίκα μου δίπλα έχοντας παρακολουθήσει λοιπόν κάτι παραπάνω από εμένα μου απάντησε τσαντισμένα λόγω του ότι δεν είχε πιεί καφέ  περιμένοντας εμένα να ανοίξω τα μάτια για να μού πει …. Παίρνοντας το χαρακτηριστικό γλυκύτερο χαμόγελο της ημέρας …γιατί γλυκύτερο γιατί μόνο το πρωί το βλέπω και αυτό όταν μόνο φτιάξω εγώ τον καφέ ….
Αλλά ας μη ξεφεύγουμε από το θέμα μας …έτσι λοιπόν τσαντισμένα  και ίσα ίσα να χαράζει ένα χαμόγελο που με είδε ότι ξύπνησα επιτέλους συνέχισε σε καλύτερη διάθεση …γιάφκα και τι γιάφκα άλλη ρεμούλα πήραν είδηση ……. Κατευθείαν  αφυπνίστηκα κεντρίστηκε βλέπετε το ενδιαφέρον μου .
Τι έγινε πάλι τον Βενιζέλο πιάσανε τώρα καιρός ήταν τον κερατά ……
Ποιόν Βενιζέλο  τον ψωμιάδη κατηγορούνε μου λέει ή γυναίκα μου  ….
Και ξαφνικά ξύπνησα επιτέλους φέρνοντας τις δηλώσεις του ζορό στον νου μου πριν δέκα επτά ημέρες …… χωρίς βέβαια να μην κάνω κάποιο σχόλιο στην γυναίκα μου .
Καλά τώρα το κατάλαβαν αλλά να μου πεις ;;;;;;   Εσύ μωρέ Άγγελε όλα τα ξέρεις  πάλι απάντησε η γυναίκα μου πικρόχολα  πού δεν της είχα δώσει χρόνο  να μιλήσει για το καφεδάκι ……..
Πάω να φτιάξω ένα καφεδάκι θέλεις;;; ρώτησα την γυναίκα μου που με το πρόσωπο να λάμπει για πρώτη φορά  σήμερα απάντησε έ … αν κάνεις εσύ κάνε και σε εμένα έναν φρυγανιές  τις έχω στο δεξί ντουλάπι  πήρα εχθές  … δίπλα θα βρεις και το μελάκι μην μού βάλεις πολύ εμένα…….
Ετσι πήρα τον δρόμο για την κουζίνα σκεπτόμενος για τα σαρανταπεντάρια του ψωμιάδη .
Ε …λοιπόν δεν περίμενα διαφορετική κατάληξη από αυτή που έπαιρναν τα πράγματα για τον φίλο ψωμιάδη .
Μα φίλε μου βγαίνεις και κάνεις δηλώσεις ότι ή Νέα Δημοκρατία σε χρησιμοποίησε  και ότι σε ξεγέλασε με τους μισθούς των στρατευμένων ότι δήθεν δεν θα άγγιζε τους μισθούς ενώ έπραξε το αντίθετο …… και επίσης ότι  θα κατέβασε το φπα  από τη εστίαση  και έπραξε το αντίθετο …..
Και εσύ φιλαράκο για να απειλήσεις την ΝΔ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡ Έκατσες και είπες ότι εφόσον ήσουν ένας από τους προτεινόμενους αρχηγούς με ένα δεκαπέντε τις εκατό μετά την Ντόρα
Αποφάσισες και εσύ να τραβήξεις δικό σου δρόμο λοιπόν για να εκδικηθείς αυτούς που δεν τηρούν τις υποσχέσεις τους .
ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕς Πως λειτουργεί το σύστημα ψωμιάδη μου ;;;;;; τουλάχιστον δεν ρώταγες φουκαρά μου ;;;;;;
Εγώ ήξερα που θα κατέληγες πριν ακόμα τελειώσεις τις δηλώσεις σου εσύ δεν το κατάλαβες ;;;;;;;
Τελικά τι του βρήκανε του ζορό  ;;;;;
Έπαιρνε λέει λεφτά ό φίλος για έργα …. Μεγάλα ποσά δηλαδή …και αυτός για να μην τα περάσει από διαγωνισμό  και αναθέσει σε εργολάβους που δεν θα του έδιναν τα ποσοστά του …κοινός την μίζα του ……..
Τα έσπαγε λέει σε μικρότερα ποσά που δεν χρειαζόντανε να περάσουν από διαγωνισμό όπως θα έπρεπε αν ήταν σε  μεγάλο ποσό ….. και έτσι ό μάγκας …τι μάγκας αφού τον έπιασαν μαλάκας ήταν……. το έσπασε το ποσόν σε σαράντα πέντε μέρη εξού και τά σαρανταπεντάρια   . και έτσι με τις δηλώσεις του αφύπνισε την ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ ΔΗΜΑΡ για να τον κλείσει μέσα και να του κλείσουν και τον δρόμο προς ένα δέκα τα εκατό που θα ήταν θανατηφόρο για τα παραπάνω κόμματα τώρα …..
Ο Καφές έγινε κάτσε να βρω και το βούτυρο όσο το έχουμε ακόμα…. με αυτούς τους μαλακές που μπλέξαμε μπορεί να στραβοκατουρήσεις και να σου κόψουν και την σύνταξη και μετά άντε να αντιμετωπίσεις την Ιωάννα.
ΤΗΝ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΟΥ ΕΜΠΟΡΟΙ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ.