Σελίδες

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 26

NAI ETΣΙ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ.....



Ναι έτσι είμαι εγώ …….. πες το λάθος πες το  όπως θές αυτός είμαι εγώ … μα θα μου πεις είναι σωστό τώρα αυτό ; δεν το ξέρεις ότι θυμώνοντας χάνεις το δίκιο σου;
Θα μου πείτε τώρα ρε σύ φίλε δεν μπαίνεις στο ψητό ,σπάσε τα κάνετα ψιλά……  να καταλάουμε και εμείς τέλος πάντων που έχουμε την υπομονή να σε διαβάσουμε τι τέλος πάντων θέλεις να πεις με τα παραπάνω;;;;; …….
Εντάξει τα κάνω ψιλά και ξεκινάω ……
Μεγάλωσα αν όχι με άριστη ανατροφή τουλάχιστον πολύ καλή ανατροφή ,…δεν εννοώ πώς να πιάνω το πιρούνι  και το μαχαίρι ….. οοοχι ……αυτό το έμαθα μόνος μου μετάαα….   Οι γονείς μου μέ έμαθαν  να σέβομαι τους συνανθρώπους μου, … και αν βλέπω κάτι στραβό να το προσπερνώ, γιατί έτσι λέει … όχι λέει ….. μου είπαν οι γονείς μου,ότι να αγαπώ τον συνάνθρωπο μου με όλα τά ελαττώματα του……
Και ή κατάσταση είχε έτσι και ό καιρός περνούσε και άρπαζε τις καρπαζιές ο καλός μας Άγγελος, γιατί πώς να γίνει αγαπούσα τον συνάνθρωπό μου με όλα τα ελαττώματα του. …….Τώρα μπορώ με σιγουριά να σας δώσω εγώ μια συμβουλή…. Όχι πώς να πιάνετε το κουτάλι ..οοχι … αυτό είναι άλλο μάθημα που ακόμα δεν το έμαθα καλά … αυτό που μπορώ να σας μάθω είναι ότι  όταν δεν σε σέβονται τότε δεν πρέπει να τους σέβεσαι. Δ.εν πρέπει να αφήνεις τον θυμό σου να κοιμάται … πλήρωσε τους με το ίδιο νόμισμα και άσε τους άλλους να βγάλουν το συμπέρασμα .Δηλαδή  πότε είσαι μαλάκας;όταν φωνάζεις, ή όταν μένεις σιωπηλός.; ;τώρα θα μου πεις εσύ έρχεσαι να αλλάξεις όλα τα δεδομένα ρε φιλάρα;; ….. έ τότε μη θυμώνεις  θα σού πω. Ασε ή δουλίτσα σου καλά πάει, σε μερικούς κόψανε και τις συντάξεις καλά δεν λέω καλά πάει, άσε τα τρωκτικά που σε κυβερνούν μια ζωή να τρώνε την ζωή σου, Κ αι όταν λέω τρωκτικά εννοώ όλα τα τρωκτικά, από τους δήθεν φίλους σου που σε κάθε μια από  τις δύσκολες στιγμές σου ήταν απόντες. θυμάσαι;; και τους δικαιολόγησες  … κάπως έτσι…… εεεεε… να και εγώ το ίδιο θα  έκανα που ποτέ όμως δεν το έκανες γιατί σε έμαθαν οι πατεράδες σου και οι μανάδες σου να αγαπάς. Και σιγά σιγά χωρίς να το θές να γίνεσαι δειλός  να βολεύεσαι στον καναπέ σου και να λές……..  όπως εγώ τώρα σού  λέω που κάθεσαι   ….. χωρίς να έχεις  την τόλμη να κάνεις  κάτι., χωρίς να είναι ικανός ο θυμός σου πια να σε  ξυπνήσει χωρίς να ρισκάρεις και περιμένεις τρώγοντας σφαλιάρες από αυτούς που περιμένεις  να φτιάξουν τα πράγματα. να κοιτάξουν δηλαδή  και εσένα τον συλλέκτη της καρπαζιάς και  πάντα με την δικαιολογία ότι δεν είναι αυτό δειλία  …είναι ότι έχεις μεγάλη καρδιά μπούρδες, παραδέξου το …..ξέχνα το φιλάρα ή θα τους δείξεις ότι δεν ανέχεσαι πια άλλες καρπαζιές ή θα σκύβεις το κεφάλι για την επόμενη σφαλιάρα που συνεχώς γίνεται τώρα και συχνότερη και δυνατότερη.
ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η ΣΥΒΟΥΛΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΑ ΤΟ ΘΕΟ ΠΟΥ ΞΈΡΩ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ, ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΕΣΕΙ ΕΞΩ ΟΥΤΕ ΡΟΥΠΙ ….. ΞΥΠΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΦΙΛΑΡΑ ΞΥΠΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥ  ΕΞΥΠΝΟΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ , ΜΑΛΑΚΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ .ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΛΕΝΕ ΜΑΛΑΚΑ ΑΡΑΞΕ ΤΗΝ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΡΑΞΕ  ΤΗΝ  . ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΗΝΕΣ.
ΑΑΑΑΑΑ ΕΤΟΙΜΑΣΕ ΤΟΝ ΣΒΕΡΚΟ ΣΟΥ