Σελίδες

Κυριακή, Δεκεμβρίου 9

ΠΕΡΑΣΕ ΤΟ ΤΡΑΙΝΟ .



Kαι να΄εκεί που βλέπαμε αγωνιστές με μούσια και αξύριστες  συντρόφισσες ξαφνικά γέμισε ο κόσμος με τεκνά και σεξοβόμβες . Γέμισε η κοινωνία κανάλια που το κάθε ένα από αυτά χτυπάει τον ταμπουρά του ….. τον ταμπουρά του εκτός βέβαια τον ταμπουρά που τους υπαγορεύει ή κυβέρνηση … αυτόν τον χτυπάνε όλοι μαζί βέβαια …. Και όσο βέβαια και αν προσπαθούν να εισχωρήσουν μερικοί μέσα σε αυτό το κύκλωμα είναι αδύνατον εάν δεν καλύπτουν ορισμένα προσόντα που το μεγαλύτερο είναι να είσαι πούστης … γκέι το λένε τώρα  και κοιτάζονται μεταξύ τους με θαυμασμό σνομπάροντας και φτιάχνοντας ένα εικονικό κόσμο που αφορά μόνο αυτούς και τα πάντα γυρίζουν για αυτούς γύρω από αυτούς….
Παρόλα αυτά λίγο  οι δανειοδοτήσεις λίγο μια ανάπτυξη υπαλλήλων στον δημόσιο τομέα και όταν λέω ανάπτυξη δεν εννοώ τίποτα σαν να λέμε δραστηριότητα ….όχι..όοοχι .. απλά ανάπτυξη στον να γίνονται περισσότεροι και όλο περισσότεροι ……ανάλογα το κόμμα που θα κυβερνούσε …..και έτσι γίναμε όλοι με κάποιο χρήμα στην τσέπη χωρίς να υπάρχει και ένα αντίτιμο σε αυτά που οι δανειστές μας χορηγούσαν …. Και … και .. γέμισε ή κοινωνία από Μερσεντές και BMW …..αλλά ήρθε και ή ώρα της πληρωμής  γιατί πίσω από αυτά τα ψίχουλα που ό λαός έπαιρνε,. πολλά άλλα κεφάλαια ..μεγάλα κεφάλαια έπαιρναν δρόμο για το εξωτερικό από τους αγωνιστές που μας είχαν οδηγήσει σε αυτόν τον δρόμο … υποσχόμενοι ανταλλάγματα ασύγκριτα βέβαια μεγαλύτερα από αυτά που μας έδιναν στους  δανειστές …….
Μάθανε κι όλας και μια μάγκικη λέξη που θα την ξέρετε όλοι….. ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ…ΚΑΙ ΠΟΡΕΥΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.. ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΞΕΡΟΥΝ ΜΟΝΟ ΛΙΓΟΙ .. ΟΧΙ ότι δεν ξέραμε εμείς οι Έλληνες ότι κάτι δεν πάει καλά αλλά ο ωχ αδελφισμός που έχουμε δεν μας άφηνε να αντιδράσουμε … στο κάτω κάτω ρε αδελφέ η δουλειά μου δεν είναι στην βουλή εγώ έχω εκεί τον αντιπρόσωπο μου και τι αντιπρόσωπο με αρχίδια λέγαμε τότε και μας λέει ότι τα πράγματα πάνε καλά με εύρωστη οικονομία και …και τελικά καταλάβαμε ότι πραγματικά στην βουλή είχαμε μόνο αρχίδια και τίποτα παραπάνω … και όχι μόνο ξαφνικά καταλάβαμε ότι οι περισσότεροι  δεν ήταν ούτε καν Έλληνες …. απλά μέσω των συνδικαλιστών πού έπαιρναν κάτι παραπάνω αυτοί από τον λαό και όχι μόνο κάτι παραπάνω πολλά παραπάνω οδηγούσαν τα πρόβατα στο σημείο που φτάσαμε σήμερα … έτσι φτάσαμε εδώ χονδρικά  σαν να΄πέρασε ένα τραίνο και να ανέβηκαν αυτοί  που πρόλαβαν μα ανήθικα ξεανήθικα δεν μετράει σήμερα …. Άσε που όσο πιο ανήθικος είσαι σήμερα τόσο καλύτερα  σε λίγο θα σου δίνουν και μετάλλειο …. Και έτσι όσοι πρόλαβαν πρόλαβαν και το απόλαυσαν….. οι άλλοι ας πρόσεχαν …..
Τώρα θα μου πεις μα ήταν προδότες …. Σώπα ρεε ;;;;αυτοί το έχουν και τιμή τους και στο κάτω κάτω ξέρεις τι λένε μαζί τα φάγαμε …
·         Τώρα τι φάγαμε μαζί δεν το καταλαβαίνω αυτοί με τα δίς και οι υπόλοιποι να ψάχνουν στα σκουπίδια  πραγματικά δεν το καταλαβαίνω ……………. Ίσως να έρθει ή ημέρα που θα πληρώσουν και το πιστεύω … αλλά ως τότε εμείς που δεν προλάβαμε να ανέβουμε στο τραίνο θα λέμε .. ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΜΕ .
·         ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΚΟΡΟΙΔΑ .