Σελίδες

Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 6

ΕΓΩ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ......ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΖΩΝΕΣ.


Θα μπορούσα να ξεκινήσω να γράφω με δύο μόνο λέξεις …….
ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ……… αλλά τέλος πάντων θα σας δώσω να καταλάβετε γιατί θα το έκανα….γιατί εγώ ποτέ δεν έδωσα σημασία στο τι γράφουνε οι πουλημένες στην χώρα μου εφημερίδες .
Λοιπόν ξύπνησα ένα ωραίο πρωινό γεμάτος με ελπίδα … η κυβέρνηση επιτέλους είχε αρχίσει να κάνει σκούπα για τους λαθρομετανάστες ….. ωεεεεεε .. μπράβο μωρέ επιτέλους  καταλάβατε ποια είναι τά προβλήματα και αρχίσατε πιάνοντας πρώτα το μεγαλύτερο…. Αμ ..δε……. τι αμ ..δε … αμ δεν το έκανε ή κυβέρνηση μας για να ελαχιχτοποιήσει τά προβλήματα του τόπου όχι βέβαια και είπαμε και εμείς κοίταξε ο καημένος ο ΣΑΜΑΡΑΣ άρχισε κάτι να κάνει επιτέλους ….και πάλι αμμ… δε…. Έτσι αρχίζω και να εξηγώ και εγώ σε εσάς γιατί αμ.. δε ….
Ξυπνώντας ένα πρωινό άκουσα από σπόντα στο μικρό ράδιο που έχω στην κουζίνα μου …… αύτό το έχω πάνω από είκοσι χρόνια εκεί πές το κακιά συνήθεια πές το όπως θές το έχω πάντα εκεί  έστω και αν δεν ακούω απλά ή μουρμούρα του είναι μια καλή παρέα όταν ή γυναίκα μου δεν μου μουρμουρά ει για το ύψος της σύνταξής μου … εκεί που έφτασε δηλαδή γιατί παλιά ήταν αρκετά εύρωστη … ας όψονται οι κυβερνήσεις που πέρασαν .. λέω για αύτές του ΠΑΣΟΚ ΠΡΏΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑς ….
Λοιπόν εκεί που έπεινα τον καφέ μου άκουσα για τις οικονομικές ζώνες και Από ΕΚΕΊ και πέρα έλαμψε η αλήθεια ………..ναί ……..
Λοιπόν γνωρίζετε τι είναι οικονομικές ζώνες
Οικονομικές λοιπόν ζώνες είναι οι περιοχές που έχει διαφορετικούς οικονομικούς νόμους …. Σας λέει τίποτα αύτό και θα γίνουν λέει  στην Πελοπόννησο και κάπου απάνω δεν άκουσα καλά .. αλλά τώρα κατάλαβα τι γίνεται και δεν έδωσαν το σιχτίρ πιλάφ στους αλλοδαπούς αλλά τους πήγαν κάπου στην Κόρινθο και κάπου έπάνω ….
Θα μπήκατε φυσικά στο θέμα τώρα ελπίζω …ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ Ας ΔΩΣΩ ΜΙΑ ΕΞΗΓΗΣΗ   ΔΕΝ τους ΒΓΑΖΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΑΝΕ ΓΙΑ ΜΙΚΡΑ ΜΕΡΟΚΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ Τις ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙς ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ φουκαράδες Ελληνες και είπαμε ο μεγάλος Σαμαράς ρέ αι στο διάολο αι στο ΔΙΑΟΛΟ ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΜΩΡΈ ΚΡΕΜΑΣΜΑ .
ΛΕΩ ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ ΑΦΟΥ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΔΕΚΑΤΡΕΙΣ ΩΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΑ.
ΕΤΣΙ ΠΟ Υ όπως ΠΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΖΩΝΕΣ.
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΕΛΛΗΝΕΣ . ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΣΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕς.