Σελίδες

Τρίτη, Δεκεμβρίου 11

ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΕΝΤΙΟΥΜ.



Και συνεχίζουμε  και διαβάζουμε εφημερίδες …. Και συνεχίζουμε και βλέπουμε τηλεόραση για να διαμορφώσουμε μια γνώμη ….. μια γνώμη … μια γνώμη ….
Ε… ;; λοιπόν θα πρέπει κάποιος να είναι ή πολύ ηλίθιος και βλάκας αν περιμένει από αυτά τα μέσα πια να μάθει για τα μελλούμενα της Ελλάδας μας .
Εγώ θα πω  απλά  ότι ό λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται …… είναι πια φώς φανάρι πιο θα είναι το μέλλον της Ελλάδας μας .
Αλλά  όλοι αυτοί που μας οδήγησαν σε αυτό θα προσπαθήσουν να δημιουργήσουν τέτοιο μπάχαλο ώστε όταν θα φτάσει ή ώρα της κρίσης από τους πολίτες, γιατί θα φτάσει και αυτή ή ώρα να είστε σίγουροι …..
Θα προσπαθήσουν λοιπόν με κάθε τρόπο να βγάλουν την ουρά τους έξω …..
Πώς θα γίνει αυτό; ακούστε …..
Το σχέδιο έχει μπει κιόλας σαν το νερό στο αυλάκι …..
Μας ανακοινώνουν  κιόλας ακούσατε ακούσατε ότι στις δεκαπέντε του μήνα πρέπει να γίνουν συγκεντρώσεις στο Σύνταγμα από όλους τους αντιρατσιστικές  γιατί είναι άδικο να μην θέλουν πολλοί και μεταξύ αυτόν και εγώ την πληθώρα των λαθρομεταναστών που έχουν μεταφερθεί στην Ελλάδα. Για αυτόν ακριβώς τον σκοπό ….. και θα ήθελα κάποτε να θυμηθείτε αυτές τις λίγες λέξεις που δεν έχουν γραφτεί πουθενά και σε καμιά φυλλάδα που σήμερα κυκλοφορεί. Όταν λέω για αυτόν τον σκοπό εννοώ να έρθουν αντιμέτωποι με τους Έλληνες  για να καταπνίξουν τα δικαιώματα μας να μην σηκώσουμε ποτέ ξανά κεφάλι …. Και αν …. Και αν … δεν πετύχει αυτό αν οι Έλληνες καταφέρουν να τους βγάλουν τότε θα αρχίσει ό αληθινός πόλεμος …..μά ας αφήσουμε αυτό το τελευταίο για αργότερα .
ΙΣΩΣ λέω ίσως όλοι αυτοί πού ψάχνουν για ένα κομμάτι ψωμί  να μην το γνωρίζουν αυτό … ίσως όχι … αλλά είναι σίγουρα ένα εργαλείο στα χέρια των ειδικών που με μαεστρία θα το κινήσουν … και ή πρώτη κίνηση να θυμάστε είναι αυτή στο Σύνταγμα ……
Δεν έχω πέσει έξω σε τίποτα έως  τώρα γιατί τα πράγματα το στοιχειώδη μυαλό να έχεις θα πρέπει να έχεις καταλάβει την όλη κατάσταση .
Θα θυμάστε με το πετρέλαιο θα θυμάστε με την δόση ;;; αυτά τα γράφω για τους φίλους σε ένα είδος συζήτησης  μεταξύ φίλων και ……. Και …. Για όσο να φαίνεται παράξενο για εμένα σε ένα είδος ανακουφιστικής βαλβίδας για να μην πω στο διάολο πια ηλίθιοι εσείς που νομίζεται ότι ή χώρα μας δεν έχει κηρύξει  πτώχευση και ότι δεν πρέπει να ακολουθηθεί πια ένας άλλος δρόμος …. Αλλά ακόμα σέβομαι την γνώμη σας αλλά … .αλλά έως πότε .
Αλλά ας μην φύγω  από το θέμα … λοιπόν συγκέντρωση στο Σύνταγμα …τρακτέρ στους δρόμους που είχαν σταματήσει τελικά τι τρέχει τυχαίο; δεν νομίζω ……..σας θυμίζει τίποτα ;;;;;ΕΕΕΕ… ΕΓΩ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ .. ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΣΩΣΕΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΤΟΥ …… ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΟΥ . ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ .