Σελίδες

Παρασκευή, Μαΐου 31

ΟΙ ΘΕΟΙ ΤΗΣ EΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ ΑΣ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ

Και τελικά φτάσαμε και εδώ …….. να μαλώνουν  οι τρείς αρχηγοί  της κυβέρνησης ποιος θα βάλει τον αυστηρότερο νόμο  κατά δήθεν του ρατσισμού …..
Και το λέω αυτό γιατί πλέον θα έχετε καταλάβει ότι δεν πρόκειται πια για ρατσισμό αλλά το πώς θα  βουλώσουν το στόμα του Έλληνα και θα του δέσουν και τα χέρια για να γίνει ή Ελλάδα ξέφραγο αμπέλι  ………. Και προχωράν μπορώ να πω θαυμάσια  έχοντας οργανώσει και ομάδες ξένων με κινητά και όπλα πού σε περίπτωση  αν κάτι γίνει εναντίον τους να μπορούν να αμυνθούν  κατά  του Ελληνικού πληθυσμού.
Ναι έτσι ποιος θα φανεί ποιο αρεστός στους  πιο υψηλά ιστάμενους  σε αυτούς που πραγματικά κυβερνούν την χώρα ..στους ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ.ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΥΣ.
Να είσαστε σίγουροι ότι μετά τον νόμο έκτρωμα του αντιρατσισμού,  για να εξαφανίσουν το στοιχείο ΈΛΛΗΝΑ  ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ ΤΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ  .
Και πια θα είσαι ξένος στην πατρίδα σου !!!
Δεν θα κάτσω όπως παλιά  να διανθίσω  το κείμενο με λόγια ωραία ..λόγια δημοσιογράφου λόγια αρθογράφου  …
Σε έναν Έλληνα που μπορεί να καταλάβει λίγο θα τον ένοιαζε αυτό πλέον…… έτσι στην ασκήμια που μας έχουν επιβάλει αυτοί που κυβερνούν …..ΤΊΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΩΡΑΙΟ … ΚΑΙ δεν θα μπορείς σε λίγο να το πεις ελεύθερα και το λέω μήπως και το διαβάσει κάποιος ξένος …οι Έλληνες το γνωρίζουν πλέον πολύ καλά  ότι θα γίνεται λογοκρισία για ότι δήποτε θα μπορούσε να θεωρηθεί  ότι θα χάλαγε το  face  της κυβέρνησης .ΜΑΘΕΤΕ ΤΟ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ  ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΝ ΓΕΡΜΑΝΟΙ  ΠΟΥ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟΥΣ .
ΟΙ ΘΕΟΙ  ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ ΑΣ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ .