Σελίδες

Σάββατο, Φεβρουαρίου 4

ΧΡΩΜΑ ΖΩΗΣ.

Χρωματα


ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Μπλέ ήταν τά όνειρά μου .
Πέθαναν στίς πράσινες αναμνήσεις μου .
Στίς λέξεις μου θά δείνω ζωή μέ χρώμα κόκκινο .
Νά έχουν τήν ουσία του αίματος .
Νά έχουν τήν ουσία της ζωής.
ΑΓΓΕΛΟΣ.


ETΣΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΟΜΠΙΝΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΣΟ ΕΜΕΙΣ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΓΕΡΝΑΜΕ.

Κάθε ήμέρα εγώ που δεν μπορώ να κάνω τίποτα , νά τρέξω στίς πλατείες να σηκώσω τήν φωνή μου .
Νά πώ μήν μάς κοροϊδεύεται ρε .. αρκετά πιά έχει γίνει αντιληπτό τό σχέδιο σας .......
Είμαι υποχρεωμένος να κάθομαι σπίτι μου μετά από τίς επελάσεις τών κουκουλοφόρων που έστειλαν να καταστείλουν τήν διαμαρτυρία του κόσμου... Ναί έμεινα σπίτι μου πιά και περιμένω πότε κάποιος μιά σπίθα ενα κάτι να΄δωσει ελπίδα να μπορέσω πάλι να ενώσω την φωνή μου και ας με τσακίσουνε πάλι μέ τά γκλομπ ολοι αυτοί οι ξενόφερτοι που θέλουν να λέγονται Κυβέρνηση της Ελλάδας .
Μά ώς τότε θά πρέπει να φυλάω την δύναμη μου και μέσα από αυτήν εδώ την σελίδα να γράφω αυτά που δεν μπορώ να φωνάξω για τόν παραπάνω λόγο που ανέφερα .
Καί σήμερα θά γράψω για το φιάσκο της ΔΕΗ . Θέλουν λέει να τήν σώσουν. πώς ; ακούστε λοιπόν .
Ακόμα ένα βήμα πρός στήν διάλυση σπρώχνουν την ΔΕΗ , μέ όλες αυτές τίς αυξήσεις με τήν σκέψη ααααα .. πρέπει να να συντηρηθεί τό κρατικό μονοπώλιο .
Γνωρίζουν βέβαια ολοι τους οτι έτσι υπονομεύουν την ΔΕΗ γιατί έτσι πιέζουν ασφυκτικά τά νοικοκυριά και τους οδηγούν στην απόφαση να μήν πληρώνουν πλέον μέ συνέπεια οι 500000 που είναι σήμερα οι απλήρωτοι λογαριασμοί να αυξηθούν . Καθώς και οι επιβαρύνσεις στην μέση τάση θα περάσει το 20%
μέ την απώλεια μισθών και ημερομισθίων .Μετά ή υψηλή τάση λόγω ασύμφορου κόστους επιβάρυνση ανταγωνιστικότητας να σημειωθεί βέβαια οτι οι
μεγάλες επιχειρήσεις κρατούν το ανθρώπινο δυναμικό π.χ ο βιομηχανικός τομέας επεξεργασία ορυκτών αλουμίνιο κ.λ.π. γιατί θα μπει θέμα για την ανταγωνιστικότητα θά θέσουν θέμα βιωσιμότητας  οπως τώρα στην σύσκεψη τών ΣΕΒ ΘΆ θίξουν νέα πολιτική τιμολογίων μισθών και ...καί κα... καί ...
ΘΆ τήν πληρώσουν φυσικά οι εργαζόμενοι καί φτάνοντας στό τέλος .
Εδώ ειναι και ή μεγάλη κομπίνα και εδώ είμαστε να τά ξαναπούμε οταν γίνει .
Γιατί σάς είπα εχουν γίνει πιά παρα πολύ διαφανείς και όλα οσα κάνουν ειναι τώρα πια σάν να στό λένε κατάμουτρα ναί ρε μαλάκα σε θέλω εξαθλιωμένο άλωστε εχουμε ακόμα τους μαλάκες με τόν κάλο στο μυαλό να μάς υποστηρίζουν δεν βλέπεις ακόμα παλαμάκια μας βαράνε κάνε λοιπόν οτι θέλεις μαλάκα......... Αλλά μή φεύγουμε από τό θέμα λογω του μεγάλου ελλείμματος που δημιουργήθηκε για να πληρώνουμε τά μνημόνια θα τεθεί  έκ νέου θέμα αυξήσεων στά ήδη υπέρογκα τιμολόγια και αυτό εδω κοντά στόν πρώτο εξάμηνο του 2012 .
Αύτά εχω να πώ για σήμερα και πάντα κάτι θα βρίσκω οσο μπορώ να ανοίγω μάτια να ανοίγω μάτια Ελληνες .
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΛΛΗΝΕΣ .
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΧΩ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΙΑ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΉΣΕΙ ΧΩΡΊς ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΌ ΤΏΝ ΜΠΡΆΒΩΝ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΦΘΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΞΗ ΜΊΝΙ ΜΟΥ.