Σελίδες

Πέμπτη, Ιανουαρίου 10

KAI ME NOMIZA EΞΥΠΝΟ ......



ΜΕ ΝΟΜΙΖΑ ΞΥΠΝΙΟ
Νάμαι και πάλι εδώ. 
Να προσπαθώ να γράψω ένα κομμάτι χωρίς όπως πάντα να έχω κοιτάξει τις φυλλάδες γύρο και  χωρίς να έχω προσπαθήσει να ακούσω κάτι από την τηλεόραση .….. Και έτσι  από τις τελευταίες ειδήσεις  που μαθαίνω  …… μα θα μου πεις είπες δεν ακούς τηλεόραση;;; !!!
Και έχετε δίκιο δεν ακούω. Αλλά δεν είναι και το μόνο μέσον για να μαθαίνεις ειδήσεις.
Υπάρχουν  όμως σκεπτόμενοι άνθρωποι που μετρώντας τα κουκιά δεν έχουν ανάγκη να ακούσουν τίποτα για να βγάλουν τα συμπεράσματά τους … ΠΧ….. πρέπει να ξέρεις ότι η οικονομία θα πάει στον μπάτο και ότι δεν θα υπάρξει ανάπτυξη ποτέ ;;;; άσχετα με τις εφημερίδες και τα κανάλια να σού λένε ότι πια έχουμε μπει στην ευθεία και ότι κάποιο φώς φαίνεται στην άκρη του τούνελ ………. Ενώ τα κουκιά σου, σού λένε ότι αν δεν πέσει χρήμα στην αγορά δεν θα υπάρξει είσπραξη φόρων . Ότι ή ανεργία έχει φτάσει στις τετρακόσιες χιλιάδες,  και οι επιδοτούμενοι άνεργοι έχουν ελαττωθεί !!!!αυτό τη μας λέει λοιπόν ;;; ‘ότι όχι μόνο δεν θα υπάρξει ανάπτυξη ., άλλα θα πάμε ακόμα πιο κάτω .
Τώρα θα μου πεις .. ΠΙΟ ΚΑΤΩ ;;;;  Ναι πιο κάτω τουλάχιστον έτσι λένε τα δικά μου κουκιά .
Θα σας πω λοιπόν και κάτι άλλο που ακόμα ο περισσότερος κόσμος δεν το έχει πάρει είδηση ..ακούστε : Γνωρίζετε λοιπόν φίλοι μου ότι έχει γίνει παύση  πληρωμών ;;;;;;; Ησυχία ακούω και μια αναμπουμπούλα στο μυαλό σας . Και ξαναρωτάω αφελέστατοι άνθρωποι της μικρής μας κοινωνίας .
ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΈΧΟΥΜΕ ΠΑΥΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ;;;;;
Ή Δεν το ξέρετε ;;;; τότε ακούστε και θα δείτε ότι τα δικά μ ου κουκιά δεν πέφτουν ποτέ έξω
Θα προσέξατε βέβαια ότι ή πληρωμή μισθών και συντάξεων  έγινα δέκα ημέρες αργότερα ;;;; αυτό σίγουρα το προσέξατε . Αλλά απλά το περάσατε έτσι στο μυαλό σας απλά … έλα μωρέ αργήσαμε λιγάκι …. ΑΜΜ.. ΔΕΝ είναι έτσι γιατί σε δύο τρείς μήνες από τώρα οι πληρωμές θα γίνουν ακόμα πιο αργά …. Και μετά ακόμα πιο αργά και θα έρθει αισίως να κλείσει μήνας και θα σου έχουν φάει τον μήνα .
Μην εκπλήσσεσθε έτσι θα γίνει μέχρι που μια πρωία όλοι αυτοί που τώρα κυβερνάνε θα τα έχουν δώσει όλα η θα τα έχουν φάει όλα … αυτό που παίζει ρόλο τώρα είναι ή στάχτη στα μάτια μέχρι να φάνε όσα έχουν απομείνει στον φτωχό κοσμάκη μετά μην τους είδατε μην τους είδατε .
Το τι πρέπει να γίνει;;;;; είναι άλλο θέμα που πρέπει για να γίνει μόνο αν αφήσουμε τις προκαταλήψεις και κοιτάξουμε πώς θα πέσει αυτή η μάστιγα που λέγεται κυβέρνηση.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΑΝ ΔΕΝ ΒΑΛΕΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΚΟΥΚΙΑ ΚΑΤΩ ΘΑ ΤΑ ΒΑΛΩ ΕΓΩ ΣΕ ΑΛΛΟ ΚΕΊΜΕΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΓΡΑΨΩ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΗΜΕΡΑ ……
ΚΟΙΤΑ ΡΕ ΚΑΙ ΜΕ ΝΟΜΙΖΑ ΓΙΑ ΕΞΥΠΝΟ…………