Σελίδες

Σάββατο, Ιανουαρίου 4

ΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΡΑΤΣΙΣΜΟ.;;;;; ΜΕ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ.





ΑΠΟ ΑΝΔΡΕΑ ΣΙΓΑΛΑ.
Ρε μη μας δουλεύετε, θα μας κάνετε ρατσιστές!!!
Απαγορεύεται να δώσουν ακόμα κι αίμα λόγω ελλειπή και αναποδεικτου εμβολιασμού!
Δεύτερον απαγορεύεται από τη θρησκεία τους να δώσουν ακόμα κι αίμα και στο ίδιο τους το παιδί. Όποιος το κάνει χάνει σύμφωνα με το κοράνι τον παράδεισο ανεπιστρεπτί.
Το πρώτο το έμαθα οταν στην εργασία μου είχαμε αιμοληψία. Ρώτησα τη γιατρό!
Το δεύτερο το έψαξα. Όχι μόνο απαγορεύεται να δώσουν αλλά και να λάβουν.
Τα νεύρα μου! Δεν μου αρέσει να με παρουσιάζουν βλάκα νομίζω είναι καιρός να δούν τήν δική τους βλακεία. 

EΙΣΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ;;;; ΕΙΣΑΙ ΞΕΝΟΦΟΒΟΣ;;;;;;;; ΑΣ ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ.

Οι νόρμες που μας σερβίρουν βρίσκονται πάντα πάνω σε μια λεπτή γραμμή! Οταν βρίσκομαι σ αυτό το σημείο αναρωτιέμαι :" Είσαι ξενοφοβος;" "Είσαι ρατσιστής; ".
Στο πρώτο θα απαντήσω ότι δεν φοβάμαι αυτά που θα μου φέρουν. Θα επιλέξω τα καλά και θα απορρίψω τα άσχημα! Φοβάμαι όμως γι αυτά που θα τους προσφέρω εγώ και δεν θα τα εκτιμήσουν! Πχ δεν μπορείς να αντιμετωπισεις τον Ισλαμιστή με την ανεξιθρησκία όταν ο ίδιος στη χώρα του θα σου επιβάλει την σαρεια. Δίνοντας του το πλεονεκτήμα το πιθανότερο είναι οτι σε λίγα χρόνια θα δεις τη γυναίκα σου και την κόρη σου με μπούργκα. Δεν μπορείς να αντιμετωπισεις τον Ισραηλιτη με συγχώρεση οταν ο ίδιος σε αντιμετωπίζει με το οφθαλμον αντι οφθαλμού και οδοντα αντί οδοντος. Θα ηττηθεις κατά κράτος. Δεν αντιμετωπιζονται οι παπάδες με το "ο εχων δυο χιτώνας δίνει τον ένα" οταν οι ίδιοι χτίζουν περιουσίες απο τουε χιτώνες των συνανθρώπων τους!
Ο μόνος τρόπος να σωθείς και να είσαι δικαιος με όλους και με τον εαυτό σου είναι να τους αντιμετωπιζεις όλους με τους δικούς τους νόμους. Όπως θα αντιμετώπιζαν αυτοί εσένα. Να είσαι σίγουρος ότι δεν θα τους αρέσει! Αν όχι να ξέρεις οτι είσαι ήσουν και θα εισαι κορόιδο και θα σρ εκμεταλλευονται πάντα!
Στο δεύτερο θα απαντήσω λοιπόν ότι για όσους εκμεταλλευονται την ανοχή μου ναι είμαι ρατσιστής μέχρι το κόκαλ0