Σελίδες

Παρασκευή, Δεκεμβρίου 9

ΕΥΡΩΟΜΟΛΟΓΟ........

Αλήθεια τώρα τελευταία ακούμε για το ευρωομόλογο και ανάθεμα αν οι περισσότεροι από εμάς ξέρουν τι ειναι .
Καί έτσι πήρα τόν αέρα να γράψω εγώ τή ειναι αύτό μπάς και ανοίξουμε τά μάτια μας ... στό κάτω κάτω δικό μου ειναι το blog.
Λοιπόν κύριοι κάποτε κάποιος κύριος Μίλτον φρίντμαν είχε πεί οτι ή πορεία του εύρώ θα είναι μικρή ...
γιατί όπως είπε εκείνος ο οικονομολόγος δεν εχει το Ευρώ κάλυψη στηριξης . ΑΥΤΑ ΕΙΠΕ .
Πάμε τώρα στό θέμα μας :
Οταν λοιπόν δανείζεται ή Εύρώπη ενιαία και όχι οπως τώρα κάθε κράτος χωριστά θά είχε θετικό απότέλεσμα στά επιτόκια δανεισμού . Νομίζω ειν αι σαφές  αύτό χοντρικά ειναι το ευρωομόλογο .
θΆ ήταν λοιπόν πολύ ωραίο και πρόβλημα δεν θα υπήρχε αν πράγματι υπήρχε μια ενωμένη και αδελφοποιημένη ευρώπη ......... αύτό μάλιστα γίνεται και στίς ΗΠΑ. ΚΑΙ οποια πολιτεία φεύγει αν γουστάρει δηλαδή ... ανεξάρτητες χώρες μέ κοινή πολιτική. ..
Λοιπόν προχωράμε γιατί δεν γίνεται λοιπόν και στήν ευρώπη αύτό ;;;
γιατί λέει ολους τους κραδασμους από τίς αδύνατες χώρες θα τούς επαιρναν ή γερμανία και ή Γαλλία ε..και λοιπόν ; ειμαστε ενωμένες η όχι ..
ΟΧΙ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΕΣ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΔΩ ΠΑΜΕ . ΟΧΙ ΝΑ ΜΑς ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΑς ΦΑΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥς ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΙΣ ΓΥΡΩ ΠΕΡΙΟΧΕς ...
ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΑΣΤΕ ΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑς ΤΙΜΩΡΩΝΤΑς ΑΥΤΟΥς ΠΟΥ ΕΒΟΗΘΗΣΑΝ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ .....
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΗΝΕΣ.
(Α ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΙΧΕ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ Ο ΖΑΝ ΚΛΩΝΤ ΓΙΟΥΓΚΕΡ ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΘΑΨΑΝ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΕΥΡΟΓΚΡΟΥΠ.  ειπαν οτι ή Ελλάδα ειναι ειδική περίπτωση βγάλτε συμπεράσματα...)

ΚΟΥΦΙΑ ΛΟΓΙΑ........

Μπορεί εφημερίδες να μήν διαβάζω αλλά προσπαθώ να είμαι μέσα στά πράγματα .
Καί έτσι βλέπω και κρίνω μόνος μου τίς καταστάσεις .
Καί περιέργος εάν  θα μπορούσα να κάνω χρέη πρωθυπουργού και να εκτελέσω αποφάσεις μου να είστε σίγουροι οτι θά είχα πιάσει τους στόχους μου ενα 80% παραπάνω απ΄ότι αυτοί οι ανίκανοι που κυβερνούν τώρα .
Λέει ό κύριος Μανουέλ Μπαρόζο ..... Εάν ή Ελλάδα δεν συμμορφώνεται μέ τίς υποχρεώσεις τις ....... ποιές υποχρεώσεις ρε μάπα εδώ έχουμε φτάσει πάτο ηλίθιε ........ Πρέπει λέει να σκεφτούμε τήν έξοδο της από τήν Ευρώπη ...... Αντε ντέ τί κάθεσαι βάλτε το εμπρός τώρα αμέσως ..... Αλλά κύριε μαλάκα εγώ θά σου πώ ότι πρός τό παρόν δεν θα τό κάνετε τουλάχιστον τώρα ... αργότερα ίσως ,τώρα όμως όχι. Και ακόμα περισσότερο δύο χρόνια πιό μπροστά. Που αν δεν είχαμε τούς προδότες απάνω να μας κυβερνούν οι καταστάσεις δεν θά ήταν έτσι θα είχαν διαπραγματευτεί αλλιώς τήν κατάσταση Κυριε Μπαρόζο ...
αλλά έκόμα θά μπορούσε κάτι να γίνει αν δεν συνέχιζαν με τους προδότες που λένε δήθεν..
Εμείς διαπραγματευόμαστε εμείς παίζουμε το τελευταίο χαρτί ..   αι στό διάολο ολοι σας μαλάκες αι στό διάολο .. γιατί έάν δεν υπήρχε περίπτωση να ή έξοδος μας να συμπαρασύρει και τά άλλα κράτη τής Ευρώπης θά μάς είχανε είδη σουτάρει ..
Καί να ξέρετε κύριοι καθίκια της κυβέρνησης του πασόκ και της νέας παπαδήμου που συνεχίζει την ίδια πολιτική οταν οι συσχετισμοί αλλάξουν που σιγά σιγά αυτό γίνεται θά δίτε που θά πάμε .
Καί ξέρετε τώρα ανάθεμα και αν μπορέσουμε να εκτελέσουμε το μνημόνιο αλλο και σε τόσο χρόνο...και θά μάς έχουν και θά λέν. Τά σενάρια είναι ανοιχτά για τό μέλλον της χώρας και τό νόμισμά της. Η Ελλάδα πρέπει να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις τις ... δηλαδή και άλλες υποχρεώσεις και θα φτάσεις να ζητιανεύεις μέσα στήν Ευρωπαϊκή ένωση έχοντας σου στερήσει και ολα τά αγαθά που διαθέτει ή χώρα σου που θα μπορούσε να είχει ΜΈ ΑΥΤΑ ενα καλύτερο αύριο .
Γιά αυτό η θά μάς πάνε λέγοντας να τώρα έχουμε τήν εβδομη δώση που σημειωτέον από οκτώ δις εμείς θα παίρνουμε από τά τρία τά μακρύτερο δηλαδή ενα δίς και μέ το ζόρι οπως και τήν έκτη και πάει λέγοντας ...... Αυτά ειναι κύριοι ή αλήθεια βγείτε τώρα από τό εύρώ η τέλος πάντων διαπραγματευτείτε για ένα καλύτερο αύριο ...... Αλλά από σάς δεν περιμένουμε καλύτερο αύριο ειδαμε και τά χαίριά σας κυρίες και κύριοι της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ.ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΥΡΙΕ ΕΜΜΑΝΟΥΕΛ ΜΠΑΡΟΖΟ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΆ ΧΑΛΙΑ ΤΗς ΠΟΡΤΟΓΑΛΛΙΑς ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΤΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑς ; ΕΣΕΙς ΔΕΝ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΑΤΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΟΓΑΛΛΙΑ ΤΟ 2002 Η ΟΧΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΤΙΑΞΑΤΕ ΚΙΟΛΑς ΑΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΓΛΥΚΕ ΜΟΥ ΑΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ.
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΗΝΕς . (οχι οτι με την δραχμή θα περάσουμε καλά ΟΧΙ αλλά όπως δήποτε θά δούμε γρηγορότερα καλές μέρες. εάν οχι θα πεινάμε για να τρώνε οι αλλοι τους κόπους μας.)