Σελίδες

Δευτέρα, Ιανουαρίου 21

ΡΕ ΜΗΠΩς ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΥΡΩΠΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ;;;;






Κάθισα αρκετά μπροστά από τον υπολογιστή μου για να διαλέξω τις λέξεις που θα μπορούσαν να εξηγήσουν μια κατάσταση …… να εξηγήσουν στον φανταστικό αναγνώστη  μου  την δική μου γνώμη και τα συμπεράσματα μου στα τεκταινόμενα της ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ
Τα πάντα ξεκινούν για λόγους λοιπόν …. Έτσι άρχισα να γράφω .
Τα πάντα ξεκινούν λοιπόν ,πάντα για λόγους πού ένας απλός νους δεν φτάνει για να τα βάλει σε κάποια σειρά .
Μπορεί να καταστρέφεται μια κοινωνία  και ό λόγος να μην βρίσκεται πάνω σε αυτήν την κοινωνία  ό λόγος να βρίσκεται μίλια μακριά. Σαν από εδώ να πούμε που γίνεται το σώσε Και ή αιτία να βρίσκεται κάπου ας πούμε στην Αλάσκα … Τόσο μακριά λέω….. και μπορεί και μακρύτερα .
Τώρα ας μπούμε στην δική μου σκέψη .
Η Κίνα ας πούμε μια μεγάλη χώρα … η μεγαλύτερη μια μεγάλη απειλή για την Ευρώπη !!
Είδατε λοιπόν ότι ή αιτία είναι μακριά το ίδιο μακριά με την Αλάσκα .
Το μεγαλύτερο όπλο τα εργατικά χέρια και τα φτηνά μεροκάματα. Τα πάντα από βαριά βιομηχανία μέχρι και το φις που μπαίνει στην πρίζα κατασκευάζεται εκεί. η Ευρώπη αρχίζει και παίρνει τα κάτω της .
Το συντομότερο πρέπει να βρεθεί αντίμετρο τι αντίμετρο ; ανθρώπινο δυναμικό και ακόμα φτηνά και φτηνότερα αν γίνεται μεροκάματα από την Κίνα .
Αλλά ….. Αλλά …… εδώ ό κόσμος έχει καλομάθει ποιος θα θυσιαστεί να σωθεί ή Ευρώπη ;
ΚΑΙ ΛΕΩ ΕΓΩ  Φανταστικά σαν να τους βλέπω .
ΟΙ Γερμανοί μα είναι δυνατόν ή μεγαλύτερη βιομηχανία της Ευρώπης ;;;
Οι Γάλλοι εμείς  λα παρί ;  που ή μόδα η κουλτούρα αρχίζει και τελειώνει εδώ ;
Στο κάτω κάτω βλέπετε τι φτιάχνει ή χώρα  και τους δείχνουν τα κονκόρντ.!!!
Και έτσι στο έτσι κάτι το ίδιο λέει και ό καβαλιέρε για την Ιταλία , ή Ισπανία ή Πορτογαλία και πάει λέγοντας και………… ρε που φτάσαμε φτάσαμε στην Ελλάδα .
Ρε είπαν ……. Αυτοί τι φτιάχνουν ; υπαλλήλους απαντά ο εμπειρογνώμονας της υπόθεσης ..
Δηλαδή τη προσφέρουν απαντάνε όλοι μαζί …..  δεν μπορούν να προσφέρουν τίποτα απαντά ο ειδικός  τους τα έχουμε πάρει όλα από πρώτες ύλες μέχρι και τα λαχανικά τους νομίζουν ότι είναι  εισαγόμενα .
Ε;..Ε;;;;… Λοιπόν νομίζουμε ότι βρέθηκε ή χώρα μας λένε μαζί με μια φωνή και γελάκια και χειραψίες …… κάτσε ρε κάτσε και πώς τους το λένε λέει ένας από το πλήθος ….. Πρέπει να τους το πούμε ;;;; λέει ο άλλος … Ε;;; ΝΑ΄έτσι για τους τύπους χμμμμμμ…χμμμμμ..το βρήκα θα βάλουμε έναν μαλάκα να το πει Τον ξέρω είδη και βγάζει μια φωτογραφία και την περνάν από χέρι σε χέρι …. Ρε αυτός είναι πολύ μαλάκας θα τον πάρουν είδηση !!! όχι γιατί αυτός ότι του πεις το πιστεύει άσε που δεν είναι και βέρος Έλληνας … αυτός για να έχει την ησυχία του δίνει και την μάνα του αλλά επειδή ή μάνα του είναι στην σία από πατέρα δηλαδή μητριός είναι …. Εκεί κατάλαβα και εγώ για ποιόν μιλούσαν και κατάλαβα ότι είχαν πετύχει διάνα στο πρόσωπο άλλωστε είχε γίνει και μια προεργασία  από παλιά από Αμερικάνους για τα πετρέλαια στο αιγαίο και ήρθε και κόλλησε ο κάθε ένας έπαιρνε αυτό που ήθελε οι ευρωπαίοι καθάριζαν με κίνα …. Στο κάτω κάτω έριχναν δυο τρείς οικονομικές ζώνες στην Ελλάδα κόβανε τα μεροκάματα της πείνας δηλαδή και είμαστε έτοιμοι μην πω ότι αφού έπαιρναν τα πετρέλαια οι Αμερικάνοι Χάρι τους κανανε οι Ευρωπαίοι θα έπαιρναν και εκείνοι τα αέρια τι στο διάολο τίμια πράγματα … Ε….;;ε…;;. δεν θέλει και μυαλό παρακάτω πώς θα γινόντουσαν τα πράγματα …. Αλλοδαπούς θα γέμιζε ο τόπος για να μην μπορεί ό Έλληνας να σηκώσει κεφάλι και αν όχι υπήρχε και ή Τουρκία  ..αφού στο κάτω κάτω μας αρέσει κιόλας εεεεεεε για δες τον σουλειμάν εκεί στα χαρέμια του όλες οι Ελληνίδες θέλουν να πάρουν σειρά στο χαρέμι.
Αυτά να μην μακρηγορούμε σκέπτομαι και απελπίζομαι . και γράφω και στενοχωριέμαι και όσο στενοχωρούμαι απελπίζουμε … αλλά από την άλλη πλευρά είμαστε Έλληνες ένας αστάθμητος παράγοντας που δεν τον λαμβάνουν υπόψη τους … και σκέπτομαι ρε μήπως ήρθε ή ώρα να γίνει ή Ευρώπη ΕΛΛΗΝΙΚΉ ΡΕ ΜΗΠΩΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΓΙΝΕ Η ΕΥΡΩΠΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ.
 ΚΑΙ ΕΝΝΟΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ.

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΜΠΟΡΟΙ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ .