Σελίδες

Πέμπτη, Φεβρουαρίου 7

ΜΕΤΡΟ ΑΓΑΠΗΣ

ΠΟΡΤΟΓΑΛΟΙ .. ΙΣΠΑΝΟΙ .. Η ΣΕΙΡΑ ΣΑΣ.!!!!!!

Θα μπω κατευθείαν λοιπόν στο θέμα .
Έχετε πάρει μυρωδιά το τι θα συμβεί στον τόπο μας ;
ΟΥ ..ΟΥ .. Θα μου πεις αλίμονο αν δεν είχαμε πάρει μυρωδιά το τι θα συμβεί .
Θα φτάσουν τον Έλληνα να πει τον δεσπότη Παναγιώτη θα τον φτάσουν έτσι πού να μην φτάνουν ούτε εκατό χρόνια να ξανασηκώσει κεφάλι .
Καλά έως εδώ το πιάσαμε το νόημα όπως φτάσαμε να ξέρουμε και για τους αλλοδαπούς και ποιος είναι ό σκοπός τους στην χώρα μας . Θέλω να πω δηλαδή πώς από ένα δύο τα εκατό που αντέχει η χώρα μας γέμισαν να φτάνουμε το πενήντα της εκατό.
Ας μην ξαναρχίσουμε τα ίδια ας προχωρήσουμε λοιπόν παρακάτω .
Έχω γράψει εδώ και δέκα περίπου ημέρες ότι με διάταγμα όπου το έχω και περασμένο μέσα …. Έχω γράψει λοιπόν ότι ή κυβέρνηση η δημοκρατική μας κυβέρνηση απαγορεύει με τον νόμο στις τηλεοράσεις και στα ραδιόφωνα να μην γράφουν και να μην δείχνουν την δυστυχία μας στο γυαλί ούτε καν στο ραδιόφωνο .
Και σκέφτηκα στην αρχή και είπα κάτσε ρε ό κόσμος δεν τα βλέπει όλα αυτά είναι ανάγκη να μας τα πουν στην τηλεόραση;;; που έτσι και αλλιώς με τα τσιράκια τους εξασφαλισμένα στην βουλή …….. θέλω να πω εξασφαλισμένα όταν οι γυναίκες και οι κόρες αυτών των παρουσιαστών στα κανάλια έχουν εξασφαλίσει την θεσούλα τους στην βουλή έτσι ώστε να μην λείπει το νεράκι  στο έδρανο και  στον κάθε ομιλούντα που λέει τις μαλακιές τους εδώ και τριάντα χρόνια  . στον ελληνικό λαό …….
Έτσι με αυτήν την απορία κατέληξα στο συμπέρασμα που δεν είναι βέβαια και μαθηματικά !! και λέω λοιπόν αφού δεν τους ενδιαφέρει αν γράφονται στην κάθε εφημερίδα ,, άρα αυτοί δεν θέλουν να πάει πάρα έξω το πράγμα .
Και όλα αυτά όχι για την ξεφτίλα της ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ  που έχουν φροντίσει  οι ίδιοι για αυτό .. αλλά να μην φτάσει στα αυτιά της Πορτογαλίας και της Ισπανίας πριν μας τρίψουν καλά το κεφάλι και μας εξαθλιώσουν  γιατί απλά θα έρθει ή ώρα μιας από τις παραπάνω χώρες μετά .και καλά θα είναι να μην μαθαίνουν πριν μας πεθάνουν ….. γιατί πού ξέρεις οι Έλληνες μπορεί να υπήρξαμε μαλακές. Εκεί μπορεί το φιλότιμο να είναι μεγαλύτερο και να τους κρεμάσουν χωρίς να υπολογίσουμε και το ντόμινο που μπορεί να ξεσπάσει στον ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΝΟΤΟ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ .
ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ. ΚΑΙ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΟΣ ΨΑΛΜΟΣ ΑΛΛΗΛΟΥΙΑ  στο κάτω κάτω μετά δύο μήνες θα μας κόψουν και άλλο τις συντάξεις … και ας μη λένε τίποτα όπως και μετά από πέντε μήνες  ανάθεμα και αν οι υψηλότερες συντάξεις εκτός εκείνων της βουλής δεν φτάνουν  τα εξακόσια ευρώ  και αυτό για να έχουν το νερό στα έδρανα είπαμε…….
Καλημέρα έμποροι των εθνών .