Σελίδες

Κυριακή, Φεβρουαρίου 24

KΑΛΗΜΕΡΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ.!!!! ΑΡΑΒΙΚΕΣ ΝΥΧΤΕΣ.



Καλημέρα φίλοι μου .
Σήμερα σηκώθηκα νωρίς από το κρεβάτι μου ,οι σκέψεις μου δεν με άφησαν να κοιμηθώ .
Όνειρα … όνειρα … όνειρα πολλά ρε αδελφέ …\
Σαν να ήμουν  λέει σε μια σκηνή στην μέση του πουθενά με έναν ναργιλέ στο στόμα , και γύρω μου γυναίκες να χορεύουν τον χορό της κοιλιάς , ενώ έντονη στην μύτη μου η μυρωδιά του πετρελαίου που κατά το όνειρο έπρεπε να ανήκει σε εμένα .
Έτσι πάλεψα με τα σκεπάσματά μου όλη νύχτα για να σταματήσω μόνο αφού  φυσικές ανάγκες με ανάγκασαν να το κάνω.
Νυσταγμένος προχώρησα στην τουαλέτα παίρνοντας και παρασύροντας με την κελεμπία μου το τραπεζάκι με το σκάκι …. Το δεν είδωλο μου στον καθρέπτη συνέχιζε να φοράει το σαρίκι αλλά καμία σχέση με το όνειρο … που σιγά σιγά ξυπνώντας και ερχόμενος στην πραγματικότητα ένοιωσα έντονα πόνο στο καλάμι του ποδιού μου φαίνεται η κελεμπία ήταν το καλάμι μου και με την σύγκρουση μου με το σκάκι … αυτό παρέμενε σκάκι…. άφησε τα σημάδια του .
Τώρα θα μου πεις τα μάτια μου είχαν εκείνο το μπλε σκούρο των αράβων που στην αρχή σκέφθηκα ότι το όνειρο συνεχίζεται αλλά έκανα λάθος  γιατί σχεδόν είχα ξυπνήσει … το αίνιγμα όμως των ματιών συνέχιζε να παραμένει άλυτο … και παρέμεινε άλυτο έως να ξυπνήσει ή γυναίκα μου που όπως μου εξήγησε πάνω στην πάλη μου με τα σκεπάσματα την  χτύπησα στον ύπνο μου και εκείνη ανταποδίδοντας ……. Να τα μπλε αραβικά μάτια ….
Ανάθεμά σε Αυτιά με αυτά και με αυτά τα τρις των υδρογονανθράκων  που έχουμε στην Ελλάδα  για να μην πούμε για τα αέρια … είπα αέρια και μου μύρισε αέριο  … αέριο ρε λες και να αφήσαμε ανοιχτό το μάτι;;;; αλλά όχι διάολε στην τουαλέτα είμαι ξύπνα επιτέλους…
Και ρίξε λίγο νερό στο πρόσωπό σου . Άντε να ξυπνάμε σε λίγο θα ξυπνήσει και ή γυναίκα μου με εκείνο το χαρακτηριστικό ουφ …. Ουφσ … ουφς .. που σημαίνει  καφεδάκι θέλω!!!! και εγώ ακόμα τα πετρέλαια σκέπτομαι να γιατί δεν πρέπει να βλέπω τηλεόραση έτσι και αλλιώς για εμάς θα είναι τα πετρέλαια;; φιλοσόφησα  σωστά ….. ρε αν δεν χυθεί αίμα σκέφτηκα …. Ή αν δεν θέλουμε αίμα ίσως ένας Μπερλουσκόνι διαλύσει αναίμακτα την Ευρώπη και να γλυτώσει και η ΕΛΛΆΔΑ ΜΑΣ .
Ρε κοίτα που  αστεία τα όνειρα μας δίνουν σωστές λύσεις σκέφτηκα !!!!!
Αλλά γρήγορα ήρθα στην πραγματικότητα από την ασφαλιστική βαλβίδα της χύτρας που ουφσ ..ουφ σ… συνήλθα τελικά καφεδάκι ήθελε η γυναίκα μου . έριξα την πετσέτα στον Όμω έκλεισα το μπλε μάτι στον καθρέπτη κατευθύνθηκα  προς την κουζίνα  και την άναψα .
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΜΠΟΡΟΙ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ.