Σελίδες

Κυριακή, Μαΐου 13

ΜΠΡΑΒΟ ΚΥΡΙΕ ΤΣΙΠΡΑ.


Kαί φτάσαμε στις έκλογές .
Και αρχισαν να κελαιδουν οι υποψήφιοι το τη θα έκαναν σε περίπτωση που ο κάθε ένας από αυτούς θα έμπαινε στην βουλή και θα και θα και θα…..θα΄…..θα …….
Και φτάσαμε στο κλείσιμο της κάλπης ….. και αισίως φτάσαμε και ποιος είναι πρώτο κόμμα και ποιος δευτερος και και ………
Και μετά αρχίζουμε να ψάχνουμε πώς θα γίνει κυβέρνηση γιατί τά κουκιά δεν βγαίνουν …..δηλαδή θέλω να πώ αυτοδυναμία δεν υπάρχει ……και πέφτουν τώρα οι μεγάλοι καρχαρίες πρώτος απ΄όλους  ο μεγάλος ο πολύς κύριος βενιζέλος …… κύριος ακου κύριος τέλος πάντων …… και μετά ο χαλβάς της υποθεσης ο κύριος Σαμαράς που μαζί με τον πρώτο και εντολή της Εύρώπης κάνουν τά αδύνατα δυνατά για να βάλουν και βούλα στο μνημόνιο που θα οδηγήσει την Ελλάδα στον τελικό πάτο ….. τη να κάνουμε αύτά είπαν να φέρουμε αντίρηση ΄΄?  Και συνεχίζουν και συνεχίζουν αλλά …… Ενας μέγας βράχος ο κύριος Καμένοςν που κατά τά λεγόμενα του τιμά τά παντελόνια του και μόνος σκοπός του είναι να τιμωρηθούν αύτοί του μνημονίου …… Ζήτω ελπίδα του κάθε δυστυχισμένου πο υ υπέστη ολη αυτή την εξαθλίωση … θα μού πείς γιατί τά λές  Γιατί τά λέω δεν είναι φανερό ….θα συμπράξει λέει  με τά μεγάλα κόμματα γιατί εντολή λέει του λαού είναι να συνεργαστεί
μέ την ΝΈΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΩΘΕΊ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ
ΡΕ Πας ΔΕΝ ΕΙΔΕ ΚΑΛΆ ΤΗ ΦΟΡΑ Ο ΚΥΡΙΟς ΚΑΜΕΝΟς ΡΕ ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΙ ΕΣΥ ΧΑΜΕΝΕ
ΟΧΙ ΡΕ ΔΕΝ ΦΟΡΑς ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΦΟΡΑς ΦΟΥΣΤΑΝΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙς ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙς ΑΥΤΟΥς ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΣΤΗΝΕΣ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ πού ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΕ ΨΗΦΙΣΑΝ ΟΙ ΑΦΕΛΕΙΣ αλλά μπρός στην καρέκλα ολοι οι Ρομπέν χάνονται παλιά συνταγή το ψέμα και ή νοθεία .
Τώρα θα μου πείς υπήρξαν ποτέ αντρες αυτοί ποτέ …….. για αύτό μά ς εχει μείνει μια ελπίδα ακόμα ένα νέο παιδί που δεν μασά ΚΑΙ ΘΑ ΠΩ ΜΠΡΑΒΟ ΚΥΡΙΕ ΤΣΙΠΡΑ .
ΑΡΚΕΙ ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙς ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ Μας ΣΩΣΕΙς όπως Ο ΚΎΡΙΟΣ ΚΑΜΕΝΟΣ
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΕΛΠΙΖΩ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου