Σελίδες

Παρασκευή, Μαΐου 24

ΣΗΜΙΤΗ ΦΑΝΕΡΩΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ...........ΦΕΥΓΩ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΦΕΡΕΤΕ ..... ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ .

ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕς
Το είπα  στο παρελθόν και θα το ξαναπώ τώρα ……Ναι έτσι είμαι εγώ  δεν θα μπω στο τρυπάκι  της προπαγάνδας της κάθε κυβέρνησης από το 1980 και εδώ να μην μπορείς να πεις καθαρά την γνώμη σου χωρίς να σε βάψουν ε   .
Στην έτσι φτιαγμένη κοινωνία λυπάμαι δεν θα μπορέσω να ενταχτώ    ….. η γνώμη μου θα συνεχίσει να ακούγεται σε αυτιά που θέλουν να ακούν  και δεν έχουν  μόνο ανοιχτές τσέπες .
Δεν έγινε λέει δεκτό το αίτημα του κυρίου Τάκη Τσοχατζόπουλο να καλέσουν τον κύριο Σημίτη για να διαλευκανθεί το μυστήριο πώς βρέθηκαν τα  εκ…διακ….τριακ..ενιακ…τέλος πάντων …τα τόσα λεφτά στην κατοχή του …Βαθύ σκότος έπεσε στις τάξεις όλων των βουλευτών  για το ζήτημα όπως βαθύ σκότος έπεσε και για την λίστα Λαγκάρντ  όπως βαθύ σκότος έπεσε και για την ζίμενς  βαθύτερο για το βατοπέδι  και πάει λέγοντας περπατώντας στο σκοτάδι γιατί κανείς δεν ξέρει.
Πράγματι ήταν εννιακόσια τα εκατομμύριο;; ή ήταν ποσά που για την φαντασία του εργατάκου όποιος τα είχε θα ήταν πρόσωπο από τις χίλιες και μια νύχτες ;δηλαδή πρόσωπο από τους σαράντα κλέφτες που θα τους προτιμούσα βέβαια από αυτούς τους τριακόσιους …πώς θα γίνει απλή αριθμητική είναι ρε αδελφέ .όχι βέβαια ότι και τα εννιακόσια που τον κατηγορούν τον Άκη μας είναι λίγα.Αλλά ρε αδελφέ στον χορό των εκατομμυρίων  που κάθε ημέρα ακούμε νομίζει ό κάθε Έλληνας  έτσι όπως αιωρούνται τα ποσά  ότι  είναι και εκείνος μέσα στον χορό των εκατομμυρίων  και δεν μιλά γιατί σού λέει  να μου τα πάρει ή εφορία ρε αδελφέ έφτυσα αίμα να τα κάνω. Για αυτό ό Έλληνας με όλο αυτό το μπάχαλο δεν μιλά αυτός είναι ό λόγος ναι πιστέψτε με ……..
Θα προσγειωθεί όμως τώρα που θα κοπούν και τα τελευταία που δίνει ή Ευρώπη  για να τα πάρει φυσικά από την άλλη τσέπη … και ψάχνοντας την δική του τσέπη ό Έλληνας θα βλέπει  ότι δεν υπάρχει  ούτε μια δραχμή για έναν καφέ ….ναι …ναι ..δραχμή καλά το ακούσατε το  φέρνουν έξω έξω τώρα όλα τα κόμματα……….αλλά …αλλά  θα είμαστε όμως στην Ευρώπη  για να μπορούν οι τράπεζες να πάρουν και τα υπόλοιπα  από κάτι μικροδάνεια που παρέμειναν  το λιγότερο αυτό, γιατί θα σου πάρουν και ότι θα έχει απομείνει από τον εθνικό πλούτο …πετρέλαια χρυσό μεταλλεύματα κλπ .. ΕΕΕ.. Πώς θα γίνει εκεί θα φωνάξω εκτός και αν έχω αποβλακωθεί  τελείως  …Τα πετρέλαια μου ρε αδελφέ τα μεταλλεύματα μου πώς την βλέπεις …….ΩΧ  λές να την ψώνισα και εγώ…….
Βέβαια από όλα αυτά ξέρουμε όλοι τι θα πάρουμε εμείς οι Έλληνες  αλλά ρε αδελφέ δεν θα την γλυτώσουν αυτοί που σήμερα μας κυβερνάνε  αυτό το δίνω γκαραντί  αρέσει δεν αρέσει στα αυτιά που δεν θέλουν να ακούν αυτό το δίνω γκαραντί …….και θα γίνει ευκολότερο αν καταλάβουμε ότι αυτούς και μέσα να τους βάλεις θα σε κυβερνάνε από μέσα.

ΘΑ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ….