Σελίδες

Σάββατο, Δεκεμβρίου 1

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.



Λέω να σωπάσω πια βαρέθηκα βρέ αδελφέ ……. Και εκεί που παίρνω την απόφαση νάσου και ορισμένοι αρχίζουν και με τσουγκλάνε ….
Και ξεχνώ την προηγούμενη απόφαση και αρχίζω και εκφράζω πάλι την γνώμη μου μέσα από εδώ που προς το παρόν έχω  την ελευθερία να το κάνω .
Η πάλη ενάντια στον φασισμό και τον ρατσισμό τη δεκαετία του τριάντα και σήμερα  πανελλαδική Συνέλευση ΚεεΡΦΑ  Τι είναι πάλι τούτο ακούστε κίνηση ενωμένοι ενάντια στο ρατσισμό και τη φασιστική απειλή .ΜΈ πρόεδρο τον τζαβέντ Ασλάμ από την πακιστανική κοινότητα  Ελλάδος .
Πακιστανική κοινότητα Ελλάδας ακούτε αγαπητοί για να μην πω τίποτα παραπάνω και λέω αγαπητοί .. Από την πακιστανική κοινότητα .
Να θυμάστε λοιπόν εσείς που υποστηρίζετε αυτά τα δικαιώματα ότι θα έρθει η στιγμή που θα διεκδικήσουν όλοι αυτοί μία μειοψηφία στην μέση της Ελλάδας  .
Δεν είναι το θέμα μου όμως εδώ το θέμα είναι αλλού. Και πρέπει ο κάθε σωστός Έλληνας να λάβει γνώσει ή αν δεν το έχει σκεφτεί να το σκεφτεί αν πέρασε απαρατήρητο από το μυαλό του .
Και άρχισαν να πέφτουν τα πρόστιμα σε αυτούς που κατεβάζουν στο διαδίκτυο γερμανούς στρατιώτες να παραλλάζουν λέγοντας ότι αυτή ή ράτσα έφερε την καταστροφή στη χώρα μας  …. Αυτούς που μας λεηλάτησαν παίρνοντας τον χρυσό  μας πού οδήγησαν λαούς στα κρεματόρια  και και και ….
ΚΑΙ  ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΣΩΣΕ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ !!!!!!!!!!!!!!!
ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΕΝΑ ΑΛΒΑΝΟΣ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ ΝΑ ΚΑΤΑΒΑΣΕΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΛΕΕΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ Μας  ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ τους ΑΓΙΟΥΣ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΛΕΕΙ ΤΕΧΝΗ ….ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης  με έτοιμα ότι τραμπούκοι επιτέθηκαν ότι τραμπούκοι απαγορεύουν την έκφραση του λόγου και και και … και αι στο διάολο  τελικά ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ …..
ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΡΑΣΑΚΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΑΛΒΑΝΟς ;
ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΟΤΙ ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΈΤΣΙ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΘΑ ΚΑΛΥΠΤΑΝ Τις ΠΟΡΤΕΣ ΤΩΝ ΘΕΑΤΡΩΝ ΤΟΥΣ ΜΕ ΜΑΥΡΕΣ ΣΗΜΑΙΕς ………
ΔΕΝ ΓΡΑΦΩ ΤΙΠΟΤΑ Περισσότερο από Αυτά αλλά δύο μόνο λέξεις ακόμα ξυπνήστε ρε μην είναι αργά μιλάω για εσάς τους δήθεν ρεεεεεεεε ε  ξυπνήσετε......