Σελίδες

Τετάρτη, Δεκεμβρίου 19

KAI ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΜΕΝΤΙΟΥΜ.



Και νάμαι πάλι γιατί θα μου πεις έλειπες ; Ε.Ε.Ε…Ε ναι λοιπόν έλειπα ……. Μου μύρισε ή αλμύρα της θάλασσας και είπα καλού κακού ….. ρε δεν πάς καμιά βολτούλα να κρατάς την φόρμα σου γιατί αυτοί που κυβερνούν είναι ικανοί να σε΄βάλουν πάλι να δουλέψεις με το πρόσχημα ότι εκείνα τα χρόνια που εγώ δούλεψα δεν πιάνονται !!! γιατί δεν είχα την πράσινη κάρτα. Ρε δεν ξέρεις πολλά γίνονται ρε κράτα την φόρμα σου, οι γονείς μου μού έλεγαν ρε μάθε δουλειά και άστηνε ……… βέβαια εδώ ισχύει το ανάποδο και όταν λέω το ανάποδο εννοώ ότι για να ζήσεις  έτσι και την αφήσεις κάηκες..Εάν δεν σε έχουνε βγάλει πρωτύτερα .
Και τώρα ήρθες να μας πουλήσεις μούρη ενώ εμείς εδώ πεινάμε; …… Όχι για΄τον θεό όχι ό σκοπός δεν ήταν αυτός. αλλά ….. αλλά ….. ας βάλουμε όλα με την σειρά .
Αφού πρώτα ζητήσω συγνώμη γιατί έχω δουλειά …. Εκεί μας φτάσανε λοιπόν όλοι αυτοί που ήρθαν για να μας σώσουν .Και αν υπάρχει κάποιο φιλότιμο όλοι αυτοί που δουλεύουν ακόμα έχουν την αίσθηση ότι πρέπει να ζητήσουν συγνώμη απ΄αύτούς που δεν έχουν. Και καλά θα κάνουν από αυτούς οι περισσότεροι γιατί μα το θεό δεν μπορώ να πιστέψω να κρατάνε την θέση τους χωρίς να είχαν μπάρμπα στην Κορώνη.
Στο θέμα μας λοιπόν :
Ήμουν λοιπόν φευγάτος και κάπως ήσυχος καθώς μην έχοντας να πληρώσω τα χαράτσια περίμενα  την απόφαση του νόμου αν τελικά θα ήμουν υποχρεωμένος να πληρώσω ή όχι αυτά που αντισυνταγματικά μου ζητούσαν να πληρώσω .
Και έφευγα ήσυχος γιατί είχε βγει ή μεγάλη απόφαση ότι όλο αυτό το πανηγύρι είχε βγει τελικά παράνομο από τον νόμο και ότι τελικά θα μπορούσα ρε αδελφέ να ανασάνω αέρα τριακοσίων πενήντα ευρώ …. Φρέσκο δηλαδή …… μαζί βέβαια με όλα αυτά άφησα και τις εκκρεμότητες  για τα αιτήματα των δικαστικών . Αλλά δεν βαριέσαι τώρα είχα ησυχάσει λιγάκι. Και έτσι ήρθε ή ΏΡΑ να γυρίσω και τι ακούω έτσι για να μου φτιάξουν πάλι την διάθεση οι εθνοσωτήρες …….. τα χαράτσια λέει ο ΑΡΕΙΟς ΠΑΓΟΣ ΤΆ  ΤΑ ΕΒΓΑΛΕ ΝΟΜΙΜΑ …ΝΟΜΙΜΑ …ΝΟΜΙΜΑ ……. Και επειδή δεν πιστεύω ότι τίποτα δεν είναι τυχαίο περιμένω τώρα και τα αιτήματα των δικαστικών να διευθετηθούν σύμφωνα με την  από απόφαση των χαρατσιών που πήραν …. Να ζήσεις ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑ ….. ΚΑΙ …. ΚΑΙ ….. ΗΣΥΧΑΣΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΤΙ ΤΑ ΕΚΡΕΜΕΙ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΊΧΑ ΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΕΙΧΑΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΙΕΥΘΕΤΗΘΕΙ .
ΤΗΝ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΜΕ .