Σελίδες

Παρασκευή, Νοεμβρίου 30

ΦΑΤΕ ΦΑΤΣΑ ... ΕΙΔΑΝΕ ΟΤΙ ΜΑς ΠΗΔΑΝΕ ΚΑΙ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ .




Ακούσατε ακούσατε μωρέ ο Μπερίσα ή Αλβανία φτάνει μέχρι την Πρέβεζα και φυσικά και ο έτερος κολλητός Νταβούτογλου  υπάρχει τουρκική μειονότητα σε ΚΩ ΚΑΙ ΡΟΔΟ ….. ΚΑΙ ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΣΤΟΝ Γκρούεφσκι ρε ακούστε τι λέει ούτε λίγο ούτε πολύ ο ΠΑΡΘΕΝΏΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟς ΕΙΝΑΙ ΛΕΕΙ ΣΛΑΒΙΚΟΣ ….
Βρήκανε την Ελλάδα σε χέρια προδοτών να είναι αδύνατη και χίμηξαν τα κοράκια  να αρπάξουν τα κομμάτια της . Πλάκωσαν γκρίζοι λύκοι και αυτοί που λόγω του ΞΕΝΙΟΥ ΔΙΑ ΚΑΠΟΤΕ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΑΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΓΑΜΗΣΟΥΝΕ .
ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΚΟΜΑ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΕΝΝΟΩ ΣΤΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ ΣΕ ΠΑΡΕΛΑΣΗ  ΔΕΝ ΕΛΑΒΕ ΜΕΡΟΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΤΙΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ.  ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΝΑ ΣΥΜΕΤΑΣΧΟΥΜΕ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΗΤΑΝ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΟΧΙ … ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΝΑ ΒΡΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΖΟΥΜΙ ΤΟΥΣ.
ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΩΤΕΡΑ ΕΛΛΗΝΕΣ.

ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΗΣ ΠΟΥΣΤΙΑΣ.

KAI Tέλικα έγινε η περίφημη συμφωνία για να είναι βιώσιμο το Ελληνικό χρέος ….
Και τώρα …;;; τώρα αρχίζουν τα δύσκολα που λέει και ό Ρουβάς …… και λέω δύσκολα δεν εννοώ το πώς θα πραγματοποιηθούν όλα τα μέτρα αύτά……..αύτά  δεν πρόκειται να πραγματοποιηθούν ποτέ …. Αλλά λέω ότι  το 2024 θα έχει μειωθεί το ΑΕΠ ΣΤΟ 126% τότε λέει κάτι μπορεί να γίνει …. Δεν λένε ότι τίποτα δεν θα γίνει .Και ότι και το 120% του ΑΕΠ ΕΊΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ. ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΒΓΑΛΕΙ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ … ΑΝΤΕ ΒΑΛΕ ΕΝΑ 120%  μπας και γλυτώσουμε και δεν δώσουμε βοήθεια στην Ιταλία που είναι 120%  γιατί αυτός είναι ό λόγος που έχουν βάλει αρόσιμο το 120%  και ότι στην πραγματικότητα ούτε και αυτό είναι βιώσιμο …. Αλλά που ;;;; όλοι το ξέρουν όπως ξέρουν και  που μας οδηγούν αλλά όλοι μούγκα στην στρούγκα