Σελίδες

Σάββατο, Μαρτίου 9

ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΤΗΣ ΚΑΛΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.









 Θα μπορούσα να πω ότι σήμερα σιχάθηκα  την αταραξία των συμπολιτών μου ….
Δεν έχω καν  ούτε την διάθεση για χιούμορ που συνήθως προσπαθώ να σας μεταδώσω μήπως και χαμογελάσετε τις δύσκολες αυτές ημέρες .
Ναι δεν είναι πια για γέλια τα πράγματα έχουν σοβαρέψει και αν δεν κινηθεί ό κάθε πολίτης  αντίθετα στο ρεύμα που παρασύρει τον Ελληνισμό και τις παραδόσεις του σε λίγο θα είναι πια αργά ……και αυτό πρέπει να γίνει τώρα ..Τ..Ω..Ρ….Α !!!!!!!!
Θα με ρωτήσετε τι είναι αυτό που με έκανε να φτάσω σε αυτό το σημείο απογοήτευσης ;;
Τι είναι εκείνο που με έκανε εμένα τον συνήθως χαμογελαστό Άγγελο να συννεφιάσω ;
Ακούστε λοιπόν και θα καταλάβετε …… τουλάχιστον ελπίζω να καταλάβετε γιατί ένα μεγάλο μέρος των συμπολιτών μας δυστυχώς για μένα και ευτυχώς για αυτούς, πού νομίζουν ότι έχουν καταλάβει   ….. αλλά … αλλά βλέπεις δημοκρατία έχουμε σου λένε !!!!!
Και δεν καταλαβαίνουν ότι αυτή η κυρία έχει χαθεί εδώ και μερικά χρονάκια από την στιγμή που στην εξουσία ανέβηκαν άνθρωποι που το μοναδικό πιστεύω τους ήταν το χρήμα .άνθρωποι που δεν έχουν καμιά σχέση με Την Ελλάδα μας … η μάλλον ή μόνη τους σχέση ήταν το να την οδηγήσουν μόνο εκεί που την έχουν φτάσει τώρα και να την πάνε ακόμα ποιο βαθειά στην μιζέρια και την δυστυχία .
Θα μου πείτε γνωστά προχώρα πάρα κάτω …. Και αυτό θα κάνω .
Σήμερα απολαμβάνοντας την βόλτα μου…… Σάββατο  καλοκαιρινή ημέρα ήταν …
Κατέβηκα κατά την Ταξιαρχών και εγώ να αλλάξουν ρε αδελφέ μοτίβο τα μάτια μου …περαστικοί πολλοί που έκαναν το ίδιο με εμένα μια που οι περισσότεροι δεν διέθεταν τα χρήματα για να κάτσουν στις καφετέριες της πλατείας … για να καταλάβετε που λέω σας λέω ότι πρόκειται για τον κορυδαλλό και τις καφετέριες της πλατείας ελευθερίας που για να κάτσεις σήμερα πρέπει νάχεις ξάδελφο τον Ωνάση …… έτσι λοιπόν περιπλανιόμαστε από τη ν πλατεία στον δρόμο προς τον άγιο ταξιάρχη  και μετά πάλι πίσω .
Τρία κοριτσόπουλα να τρέχουν σαν σουσουράδες στον κόσμο και ένας άντρας γύρω στα σαράντα πέντε … αν με ρωτούσατε Έλληνα δεν τον έκανα να μοιράζουν φυλλάδια στους περαστικούς .
Περνώντας λοιπόν μπροστά από τον κωτσόβολο Νάσου και σε εμένα μπροστά με τα φυλλάδια τους …. Άπλωσα το χέρι ενστικτωδώς έτσι από συνήθεια γιατί τώρα τελευταία έχουμε συνηθίσει να απλώνουμε τα χέρια σε ότι λάχει χωρίς να βλέπουμε  … ξέρεται όπως τότε με τα λαχανικά ;;;;; μας έχει γίνει συνήθεια τώρα ….όπως προχθές ενώ διαφήμιζαν οι συριανοί το καρναβάλι ο κόσμος που περνούσε ρωτούσε αν μοιράζουνε τίποτα φαγώσιμα …και μη βλέποντας κάτι που να τρώγεται έχαναν το ενδιαφέρον τους για το θέαμα του Σουρή και αύτά που έλεγε από την υποτιθέμενη άμαξα… τα εξ΄αμάξης που λέμε….
Αλλά ας μη φεύγουμε από το θέμα  διάβασα το φυλλάδιο και εγώ που λίγο ούτε πολύ έλεγε να αγκαλιάσουμε τους αλλοδαπούς σαν αδέλφια  και ότι ψυχούλες έχουν και τα παιδιά τους … και … και …..
Κανείς δεν κατάλαβε, η τουλάχιστον εγώ νομίζω ότι κατάλαβα και πάρα πολύ μάλιστα .
Δεν θα μιλήσω λοιπόν ότι ή Ελλάδα μας δεν χωράει άλλους. Χιλιάδες φορές το έχω πει ότι  μόνο ένα δύο τα εκατό είναι ικανή να απορροφήσει και όχι πενήντα  … ότι τους στέλνουν δυνάμεις που σκοπό έχουν να μην σηκώσει κεφάλι ποτέ ό Έλληνας .. να μην διαμαρτυρηθεί όταν ή ώρα που εκείνοι θέλουν φτάσει ……. Δεν το καταλαβαίνουν ότι πια οι κοινωνικές παροχές είναι μόνο για αυτούς … ότι για εμάς είναι μόνο οι φόροι … ότι και εμείς έχουμε παιδάκια που με τους μισθούς πείνας δεν μπορούμε να τα θρέψουμε και στο κάτω κάτω ας πάνε να φτιάξουν τις πατρίδες τους  όπως εμένα την έφτιαξε ο πατέρας μου και ή μάνα μου. Και το κυριότερο θα σού πουν στο τέλος ..ξέρεις φίλε αποτελούμε μειονότητα και καλά να στο πούνε αυτό καημένε Έλληνα που τρέχεις και μοιράζεις φυλλάδια δεξιά και αριστερά … μην σου πούνε άκου ΕΛΛΗΝΑ εμείς αποτελούμε πλειονότητα  και εσείς μειονότητα  και γίνουμε κάτι σαν τους παλαιστίνιους να ψάχνουμε για την πατρίδα μας ……. Ναι και εγώ αγαπάω τους λαθρομετανάστες και… μη αλλά στην πατρίδα μου προτεραιότητα έχει ή οικογένεια μου  … εάν δεν το καταλαβαίνεις εσύ που μοιράζεις φυλλάδια τότε λυπάμε  δεν μπορώ να κάνω τίποτα επειδή εσύ κοιμάσαι σε μια ψεύτικη δημοκρατία  που πρώτο ρόλο έχουν τα ΜΜΕ της ψευτιάς και της λοβιτούρας το μόνο που ελπίζω πριν σβήσει ή ελπίδα είναι να παρακαλάω να δεις καθαρά να παρακαλάω να δεις καθαρά  ……..
Την καλησπέρα μου ΈΜΠΟΡΑ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ .