Σελίδες

Δευτέρα, Ιανουαρίου 16

AYTA ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ

Καί μάς έφτασαν στό σημείο νά πλανάται γύρω μας ο φόβος γιά το αύριο .
Ολοι αύτοί οι πολιτικοί που κατά καιρούς ψήφιζε ο λαός εδώ και τριάντα χρόνια.
Καί γιατί  ;
Γιά να μπορούν αυτοί οι πολιτικοί να διακινούν σάν πλανόδιοι μικροπωλητές  αύτόν τόν φόβο και να προσφέρουν δήθεν τίς υπηρεσίες τους σάν γιατρικά  σε αύτό τό συναίσθημα. Γιά τήν πρόληψη δήθεν
αόριστων απειλών . Αλλά και ενδιαφέρονται νά συμβάλουν και στήν αύξηση του φόβου. Και μετά σάν μεγάλοι  άνδρες., εμφανίζονται στά μέσα μαζικής ενημέρωσης, ώς οι μοναδικοί ηγέτες και προστάτες του έθνους, καί φυσικά μέ τήν βοήθεια αύτων τών μέσων δεν δυσκολεύονται νά το επιτύχουν .
Καί έτσι προσπαθώντας να τό πετύχουν αύτό έφτασαν στό σημείο νά χάσουν τήν αξιοπρέπεια τους σε σημείο να πουλήσουν ακόμα και τήν πατρίδα τους μέ όλα τά ιδανικά τους .
Έφτασε ο καιρός κύριοι ξεχάσατε κάτι ότι τά οικονομικά σας κίνητρα δεν ειναι ικανά να ταρακουνήσουν τους Ελληνες . Θά απορείτε βέβαια γιατί δεν μιλούν οι Ελληνες ; γιατί δεν επαναστατούν οι Ελληνες ;
Η απάντησε ειναι απλή εδώ και τριάντα χρόνια ό Ελληνας ζούσε με μιά φετα ψωμί και λίγο μπελτέ ή εποχή εκείνη δεν ειναι μακρυά . Ή  ανάπτυξη δεν ήταν τόσο μεγάλη . Τήν ανάπτυξη που μάς προσφέρατε για να πετύχετε τους δικούς σας σκοπούς  θά σάς τήν πετάξουμε στήν μούρη. ΔΕΝ Ξεχάσαμε να ζούμε άμα λάχει μέ το κομμάτι αυτό τό ψωμί αλλά μέ τήν ηθική και τήν ιδέα της πατρίδας μας ψηλά  που εσείς ώς ξενόφερτοι δεν ξέρετε. Και ώς τέτοιοι θά αποβληθείτε σάν άχρηστο αντικείμενο από τό σώμα που δεν ανήκετε και που λέγεται Ελλάδα .
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΛΛΗΝΕΣ. Η ΚΟΚΚΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ.
                                                    ΚΑΤΩ ΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ
                                                    ΦΥΛΑΞΑΤΕ ΚΕΡΚΌΠΟΡΤΕΣ 

    Ας ΕΝΩΘΟΥΝ ΜΩΡΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ Ας ΔΩΣΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΕΧΕΤΕ ΜΗΝ ΤΗΝ ΧΑΣΕΤΕ  .