Σελίδες

Τετάρτη, Νοεμβρίου 13

EΧΩ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΩ ......

Εδώ  πάλι στο χαραγμένο τοπίο …….
Νόμιζα ότι θα ήταν δυνατόν να κλείσω τά μάτια και τ΄αυτιά και να αφήσω την ζωή να κυλήσει έτσι …. Κάπως σαν ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΣΥΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΑ ΕΚΕΙΝΗ……….
Δεν μπόρεσα στο παρελθόν προσπάθησα με την φωνή  της πένας να πώ ξυπνάτε …ξυπνάτε …
Δεν είναι δυνατόν δέκα είκοσι τριάντα άνθρωποι να μας σκοτώνουν και να τους βλέπουμε ….ή τουλάχιστον να βγάζουν τους εαυτούς  έξω από τά μέτρα που αυτοί νομοθετούν και αυτοί συγχρόνως  εκτελούν είς βάρος των πολλών ………
Εντάξει ή πένα μου ίσως δεν ήταν δυνατή  ίσως πάλι να μην ήταν αυτή που έπρεπε ίσως ίσως … ένα σωρό ίσως, όπως να μην έπειθα δεν είχα και τά μέσα όπως αυτοί που κυβερνάν για να πείσω ..είπαμε ένα σωρό ίσως ……..
Οί ημέρες κύλησαν έτσι αγνοώντας και αγνοημένος να βλέπω έναν αδιάφορο ήλιο να ζεσταίνει συγχρόνως  αυτούς που πρέπει και αυτούς που δεν πρέπει , ένας ήλιος που με ξύπνησε δίνοντάς μου συμπεράσματα μέσα από εκείνο το υπέροχο μπλέ του ουρανού,με ένα μισό χαμόγελο σχεδόν στην μέση του χειμώνα …. Έτσι χωρίς μηλιά , έπρεπε να καταλάβω …..
Τίποτα καινούργιο τίποτα ξένο τίποτα δύσκολο  ……να καταλάβω τον άνθρωπο  πού πάντα υπήρχε υπάρχει και θα υπάρχει και θα προχωράει πιστέψτε με στα ίδια μονοπάτια μιάς μονότονης και ίδιας ιστορίας …….
Πάντα τά ίδια προβλήματα τις ίδιες ανησυχίες ….. ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΕΛΙΚΑ ….
Τίποτα μέσα σε αυτό το μυαλό δεν διαφέρει μ΄εκείνο που διαβάζει χιλιάδες βιβλία τίποτα μ΄εκείνο που στα χέρια του πέσανε τυχαία άγαθά που τά διαχειρίζεται όπως εκείνος θέλει δυστυχώς ……..
Κάποτε οι ίδιοι εμείς που αυτήν την στιγμή φωνάζουμε είχαμε την ικανότητα να φτάσουμε σε θέσεις υψηλότερες δυστυχώς έτσι θα είμαστε και εμείς ……
Το έχουμε μέσα μας μην κάνετε το λάθος να πιστέψετε ότι το χρήμα μας αλλάζει …όχι απλά το χρήμα το ξυπνάει  το χρήμα εχει την κατάρα να το βγάζει στην επιφάνεια ο καθένας μας μέσα  μας θα μπορούσε να έχει ένα Διόνυσο  Ζαγραία  όπως πίστευαν και οι αρχαίοι Έλληνες …… Πάλι στα εκατομμύρια κάποια μονάδα μπορούσε να διαφέρει έτσι που να επαληθεύει τον κανόνα ..μιά μονάδα μια ανεμόνα   στην μέση του χειμώνα που θα την σαρώσει ό άνεμος σε δευτερόλεπτα … αυτοί είμαστε κύριοι και κυρίες και αν έχετε αντίρρηση  ανοίξτε το  FACE BOOK .
Eχω εκατό φίλους και οι εκατό έφτιαξαν την δική τους ομάδα ορισμένοι πάλι χειρότερα αν δεν είσαι μέλος δεν μπορείς να σχολιάσεις ……….. σας θυμίζει τίποτα αυτό από την εποχή που ζούμε ;  
Χα χα χα  τίποτα είπες ;;;;;;;; χα χα
Εγώ όμως βλέπω και ελπίζω όλοι να δουν αυτά που βλέπω εγώ μά όλοι και επιτέλους να καταλαβαίνουν  . ΕΛΠΙΖΟΝΤΑΣ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΣΩΣΤΟ.

ΑΓΓΕΛΟΣ ΣΙΓΑΛΑΣ .