Σελίδες

Παρασκευή, Ιανουαρίου 20

ΜΑΖΕΥΕ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΧΑΜΟ ΤΙς ΑΠΟΔΕΙΞΕΙς.

Μά καλά τη περίμενες βρέ μήτρο ;
Οτι αντε θα σου έδιναν απόδειξη και θά γλίτωνες από την φορολογία ;
Αμ ..δε..
Ξέρετε τή ψηφίζεται τώρα στήν βουλή ;
Ακου Μήτρο βλέπε και πρόσεχε.
ΘΑ ΘΕΩΡΗΤΑΙ Η ΔΑΠΑΝΗ Ως ΤΕΚΜΗΡΙΟ ..ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΜΗΤΡΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΈΒΓΑΖΕΣ ΣΩΡΗΔΌΝ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙς ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΙΣ ΜΑΖΕΥΕς ΑΠΟ ΧΑΜΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΠΩς ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙς.
Με βάση την υφιστάμενη φορολογική νομοθεσία όλοι οι φορολογούμενοι θα πρέπει, προκειμένου να μην πληρώσουν επιπλέον φόρο εισοδήματος, να συγκεντρώσουν αποδείξεις αξίας ίσης τουλάχιστον με το 25% του εισοδήματος που δηλώνουν. Στην περίπτωση που συγκεντρώσουν λιγότερες τότε θα επιβαρυνθούν με επιπλέον φόρο, ίσο με το 10% της αξίας των αποδείξεων που τους λείπουν. Αν και οι λιγότερες αποδείξεις τιμωρούνται με επιπλέον φόρο, η συγκέντρωση περισσότερων αποδείξεων δεν επιβραβεύεται. Η επιβράβευση με έκπτωση φόρου ίσχυε για τα εισοδήματα του 2010 αλλά οδήγησε σε μεγάλες απώλειες εσόδων λόγω επιστροφών φόρου (περίπου 1 δισ. ευρώ) και από τη χρήση 2011 καταργήθηκε. ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΕ ΜΗΤΡΟ ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΕ . ΣΕ ΒΑΛΑΝ ΣΤΟ ΛΟΥΚΙ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙς ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΕΦΑΝΤΑΣ.
ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙς ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΙΝΗΤΡΟ ΠΡΟς ΕΛΑΦΡΥΝΣΗ ΕΤΣΙ;

ΑΝΤΕ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΗΤΡΟ.
Οχι βέβαι οτι δεν πρέπει να παίρνουμε απόδειξη ... ΑΚΟΥΣ ΜΗΤΡΟ..
Τα ψηλά γράμματα ειναι διαβασμένα από κάποια εφημερίδα κάποια δεν ξέρω που έπεσε κατά τύχη στά χέρια μου. ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΑ .


Πηγή:www.capital.gr

ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ. περί ομολόγων ... που ξέρετε μπορεί να γίνουμε πλούσιοι.

ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΟΜΟΛΟΓΟ
ΔΗΛΑΔΗ;

Κατά τόν   εκδότη του ομολόγου,  κατά τη λήξη της σύμβασης θα καταβάλει στο δανειστή την ονομαστική του αξία, ενώ σε όλη τη διάρκεια της θα καταβάλει περιοδικά  τόκους.
Καί λέω κατά τόν εκδότη γιατί βλέπετε τη γίνεται ..
ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΞΗ ΚΟΠΟΝΙΑ .
Χρεολύσιο είναι το ποσό που καταβάλλεται για την τμηματική απόσβεση χρέους και δεν περιλαμβάνει τους τόκους. Δηλαδή  η ονομαστική αξία, τού ομολόγου.αφού αυτή καταβάλλεται ολόκληρη στη λήξη της σύμβασης.
τό κάθε χρεολύσιο  καταβάλλεται για την τμηματική απόσβεση χρέους