Σελίδες

Κυριακή, Ιανουαρίου 13

ΤΟΥ ΚΟΛΟΥ ΤΑ ΕΝΝΙΑΜΕΡΑ ......



H  ΔΙΚΗ ΜΟΥ Η ΑΠΟΨΗ.
Μετά τα στικάκια της Λαγκάρντ μετά τις βίλλες Αμαλίας και μετά την κατανόηση του λαού ότι όλα αυτά ήταν φλούδες ….. και λέω φλούδες γιατί πράγματι πεπονόφλουδες ρίχνει ή κυβέρνηση  για να γλιστρήσει το μυαλό του Έλληνα από την φορολογία … τα φορολογικά μέτρα που θα παρθούν εντός ολίγων ήμερών …. ΚΑΙ φυσικά την ατιμωρησία 
Που ό λαός περιμένει από όλη αυτήν την υπόθεση .. εκτός βέβαια αν τον Ελληνικό λαό τον θεωρούν μαλάκα επειδή δεν έχει αντιδράσει με τις έως τώρα προδοσίες των κυβερνώντων. ..Τέλος πάντων τα πράγματα τώρα παίρνουν μια άλλη τροπή ……..
Κάποτε είχα γράψει σχετικά αλλά αυτό ήταν κάποτε και με εικασίες  …. Και λέω εικασίες αλλά δεν εννοώ δικές μου εννοώ πώς τις έβλεπε ένας τότε παρατηρητής.
Στο θέμα μας λοιπόν ¨¨:
Mέτη το τόσο καραγκιοζιλίκι με τα παραπάνω νάσου τώρα να παίρνουν μέρος και τρομοκρατικές οργανώσεις με καλάσνικοφ..
Και αρχίζουν και σπέρνουν σφαίρες σε κτίρια που ακόμα και τα τζάμια τους είναι αλεξίσφαιρα …. Τόσο μαλάκες είναι ….. τι είπα μαλάκες ;;;; ε ναι και κάτι χειρότερο μα πάς ρε κύριε τρομοκράτη και σπέρνεις σφαίρες κάπου ρισκάροντας κιόλας την ελευθερία σου ..σε ένα κτίριο που το μόνο αδύνατο σημείο του είναι τα αλεξίσφαιρα τζάμια ;;;;;; τουλάχιστον πάρτε τα μπαζούκας που κατά καιρούς είχατε χρησιμοποιήσει σε άλλες ενέργειες σας …….. Και το κυριότερο που πάτε νυχτιάτικα αφού ξέρετε ότι στο εν λόγω κτίριο δεν υπάρχει ψυχή ;;;;;;;;;
ΑΝ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΟΤΕ ΧΑΡΑΣ ΣΕ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ……. ΚΑΙ  ΑΝ… ΑΝ … ΛΕΩ….ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΝΑ ΠΑΡΑΣΥΡΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ … ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΜΑΛΑΚΕΣ .
Θα μου επιτρέψετε εμένα κύριοι να μην πιστεύω τέτοιες ενέργειες  του κόλου θα έλεγα και που λέει ό λαός γιατί δεν είμαι ο μόνος που το πιστεύω αυτό .
Αλλά ….. Αλλά ..χμμμμ…..εδώ για εμένα αρχίζει το τελευταίο σκέλος της εξαθλίωσης του Ελληνικού λαού.
Αυτό πού πάντα έλεγα και έγραφα ……. Απλά στήνουν τις βάσεις για την χειρότερη χούντα όλων των εποχών της Ελλάδας μας …ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗ ΑΥΣΤΗΡΗ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗ .ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΘΑ ΕΊΝΑΙ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ .
Και τυχεροί θα είναι αν αυτοί οι αστυνομικοί να είναι Έλληνες …. Αλλά θα δεχτεί ο Έλληνας αστυνομικός να ακολουθήσει;;;;για αυτό λέω θα είναι και Έλληνες ;;;;
Η ΚΑΘΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΕΧΕΣ ΜΈΛΛΟΝ ΘΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ  ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ …. ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ … ΑΝ Ο ΛΑΟΣ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΟΝΕΙΡΑ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΟΡΦΕΑ.

ΟΝΕΙΡΟΠΟΛΕ ... ΟΝΕΙΡΟΠΟΛΕ ........ΟΝΕΙΡΟΠΟΛΕ ...ΟΝΕΙΡΟΠΟΛΕ...