Σελίδες

Τετάρτη, Φεβρουαρίου 27

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΙΑ ΣΩΣΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ.

Στην αντεπίθεση περνά η Χρυσή Αυγή, μετά τις επικρίσεις που δέχθηκε για τη «Διάπλαση των παίδων» που ξεκίνησε σε εξάχρονους μαθητές.
Μιλώντας σε σκληρό ύφος, ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος και βουλευτής, Ηλίας Κασιδιάρης, υπογράμμισε ότι, «με αφορμή κάποια μαθήματα ελληνικής μυθολογίας σε μικρούς φίλους της Χρυσής Αυγής, ξεσηκώθηκαν τα ανδρείκελα των κομμάτων και των καναλιών».
«Δυστυχώς γι' αυτούς, θα συνεχίσουμε ανάλογες εκδηλώσεις και με μαθήματα Ιστορίας, διότι μόνο Ελληνική Ιστορία δεν μαθαίνουν σήμερα τα παιδιά μας στο κράτος της ΔΗΜΑΡ και της Ρεπούση. Αυτό το κενό θα το καλύψει η Χρυσή Αυγή» συμπλήρωσε ο κ. Κασιδιάρης.



Kαί πέσανε οι γύπες των ΜΜΕ .

Μα είναι σωστό αυτό στις ψυχούλες των αθώων παιδιών να σπείρουμε μίσος  μα για όνομα του θεού….!!!! Και μπλού μπλού και μπλού μπλου …….
Ρε ……. Ναι είπα ΡΕ….ΡΕ ΚΑΙ ΞΑΝΑΛΕΩ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ ΑΙ στον διάολο πια  γιατί ΡΕΕΕΕΕ ;;;;;ΓΙΑΤΙ ΡΕΕΕΕΕ. ;;;;… Είναι κακό να μαθαίνει  η νεολαία μας ποιος είναι ό Ηρακλής ποιος είναι ο Θησέας ; …. Ποιος είναι   ο Οιδίποδας  ποιος είναι ο Πέλοπας  ποιος είναι ο Κάδμος ;;;;;και το κυριότερο κύριοι πίσω απο κάθε μια αράδα ενός ΟΜΗΡΟΥ βρίσκεται πάντα κρυμμένο ενα νόημα !!! κάθε άθλος έχει την δική του ερμηνεία !!!ΑΛΛΆ .....Αλλά αυτά καθάρματα θα πρέπει να μένουν στο σκοτάδι … ναι ΡΕΕΕΕΕΕ… ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ας μην έχουμε καμιά σχέση με την χρυσή Αυγή …… Αλλά έτσι που το πάτε καθίκια δεν είναι μακριά που ό κόσμος θα πρέπει να βάλει τέλος σε αυτήν την μαύρη προπαγάνδα του ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΛΗ ΣΤΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΛΑ ΤΟΥ ΣΟΡΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΑΡΝΤΟΚ . Και έρχεται η κυρία Ρεπούση …. Ποια είσαι μωρέ που θα μας πεις ότι δεν υπάρχει διωγμός στην Σμύρνη;;;;; ποια είσαι εσύ που θα μας πεις ότι αυτό που πρέπει να μείνει μόνο στα βιβλία μας θα είναι μόνο ο διωγμός των εβραίων και θα΄σβύσουν οι ήρωες τις ιστορίας μας αν θέλουμε να έχουμε βιβλία  ; ;;;
Αρκετά χαφιέδες της κυβέρνησης  Ή   παιδεία δεν πήρε τίποτα ….. ΤΙΠΟΤΑ … ΕΝΏ ΤΟ ΜΕΓΑ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΠΗΡΕ ΕΝΕΝΗΝΤΑΟΚΤΩ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ  … Χάρη σε αυτά έφτασαν τα σχολεία μας να μην έχουν βιβλία ο ι φοιτητές μας να ψάχνουν σε φωτοκόπιες για τα μαθήματα τους ενώ σε λίγο θα τους στοιβάζουν σε τάξεις των εκατό μαθητών ……Δεν χρειάζομαι κύριοι την τηλεόραση σας μου αρέσει  να έχω τις απόψεις μου από αυτά που βλέπω  να βλέπω και ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΩ …. ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΦΑΡΜΑΚΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΙΔΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΣΦΑΛΕΙΑ  ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΕ …..αλλά δεν θα περάσει ΚΎΡΙΟΙ ΜΟΥ Δεν θα περάσει δεν θα σας αφήσουμε ΤΆ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΜΑΘΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΘΑΙΝΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΚΛΗ ….!!!!ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΝ ΘΗΣΕΑ ΜΑΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΔΑΥΙΔ.