Σελίδες

Παρασκευή, Νοεμβρίου 23

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ .



Ίσως να φταίει το επάγγελμα μου πού ό χαρακτήρας μου διαμορφώθηκε έτσι. Ή ίσως πάλι ή παιδική μου ηλικία που υποχρεώθηκα να μεγαλώσω πιο γρήγορα από πολλά άλλα παιδιά .  Έτσι λοιπόν  λόγω επαγγέλματος ας πούμε ο χαρακτήρας μου να έγινε λίγο αψύς ;… αψύς;; …. Ίσως λοιπόν …… άλλα συγχρόνως  η απομόνωση μού έδωσε την ευκαιρία να μάθω αρκετά καλά έως καλά την ιστορία μας  και έτσι συνδυάζοντα τα δύο χαρακτήρα και γνώση … αυτήν τέλος πάντων που έχω ……. Που σίγουρα όμως έχω περισσότερη από πολλούς άλλους στα ζητήματα ιστορίας του τόπου μου όπως ακόμα και μυθολογίας της Ελλάδας μας .Γιατί τα λέω τώρα όλα αυτά ακούστε …
Λόγω κρίσης που περνάμε έχουμε μπλέξει πάρα πολύ το τι εστί στοιχειώδη παιδία  βάζοντας ταμπέλες σε άτομα πού δεν αξίζει που λόγω εκνευρισμού της στιγμής . ντύνουμε τους άλλους με τα χειρότερα κοσμητικά .
Έτσι έχει και ή δική μου περίπτωση . αλλά … αλλά όπως είπα εγώ κόσμια θα προσπαθήσω αν και αψύς να απαντήσω σε αυτά τα άτομα . άτομα που τους θεωρώ πολύ καλούς μου φίλους .
Και έτσι επειδή ακούω συχνά την ίδια κατηγορία σε άλλες διενέξεις  άς μάθουν και οι ύπόλοιποι που δεν ξέρουν την απάντηση .
Έτσι λοιπόν σε μία απάντηση μου για τους λαθρομετανάστες ότι πρέπει να φύγουν ότι όλες οι κοινωνικές παροχές πάνε σε αυτούς κα ί όχι στους Έλληνες … είχα την απάντηση ότι δεν ξέρω τον ξένιο ΔΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΞΕΡΩ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ . Απάντησα βέβαια για την ελευθερία της έκφρασης αλλά θα ήθελα να τους διδάξω και λίγη από την Ιστορία της Ελλάδας μας … τι διάολο φίλοι είναι ……. Ας μάθουν λίγο την ιστορία μας !!!ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΓΝΟΙΑ
ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΕΝΕΤΕ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΠΟΥ ΓΙ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΟ ΌΝΟΜΑ ΣΑΣ .
ΟΤΙ Ο ΞΕΝΙΟΣ ΔΙΑΣ ΕΙΧΕ Ως ΕΞΗΣ …
ΈΠΡΕΠΕ ΕΓΩ ΝΑ ΚΑΛΕΣΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΜΟΥ ΈΡΘΕΙ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΝΕΤΕ
ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΡΧΌΝΤΑΝ ΈΤΡΩΓΕ ΚΑΙ ΚΟΙΜΌΝΤΑΝ ΕΞΩ (ΚΟΙΤΑ ΠΛΑΤΩΝΑ )
Ας ΜΑΘΕΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΛΙΓΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΛΕΟς ΠΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΝΟΙΑ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ .

ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΑΝ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΟΥ  Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΠΕΝΗΝΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ ΟΠΟΤΕ Ας ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΟΙ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ.