Σελίδες

Δευτέρα, Φεβρουαρίου 4

KOITAΞΕ ΚΟΠΕΛΙ .... ΕΣΕΝΑ ΜΙΛΑΩ ΣΥΝΤΕΚΝΕ....



Καμία φορά θα πρέπει να κοιτάμε τα πράγματα κατάματα .
Και το λέω αυτό για τον εξής λόγο . διαμαρτυρόμεθα γιατί ή κυβέρνηση βάζει τεράστιους φόρους ε. Υπάρχει ο απλούστερος δρόμος της απεργίας για να μπορέσει ο απλός πολίτης να διεκδικήσει τα συμφέροντα του σε μία κυβέρνηση που κωφεύει. !!
Έτσι λοιπόν και ό κλάδος των ναυτικών και ό κλάδος των αγροτών αποφάσισαν να ακολουθήσουν τον δρόμο της απεργίας αφού ή κυβέρνηση ισχυρίζεται ότι δεν μπορεί να βρει λύσεις  στα προβλήματα τους .
Και εδώ ακριβώς  δείχνουμε το μεγαλείο του Έλληνα  ή μάλλον του κρητικού αγρότη που σε κάνει να βγεις από τα ρούχα σου .
Ααααα  … κοίταξε ναυτικέ εμείς πρέπει να μεταφέρουμε τα προϊόντα μας γιατί θα μας χαλάσουν δεν μπορείς εσύ να μας εμποδίσεις με την απεργία σου…..ααααα για νάμαστε εντάξει οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους ……
Και όλα αυτά ενώ όλοι τους στην Κρήτη έχουν κατεβάσει τα τρακτέρ στους δρόμους για τα δικαιώματα τους
Δηλαδή και την πίτα γερή οι κρήτες  και τον σκύλο χορτάτο ……
Και να πεις είναι ή πρώτη φορά ;;;; όχι βέβαια είναι ή πολλοστή φορά που ή Κρήτη είναι υπεύθυνη που σπάνε την απεργία των ναυτικών  δηλαδή ξέρεις τα δικά μας δικά μας σύντεκνε και τα δικά σου δικά μας .. Ρε δεν γαμιόμαστε λέω εγώ ….. αλλά φταίει ο κόσμος που δεν κατεβαίνει να βάλει φωτιά στις νταλίκες τους να δούνε πόσα απίδια βάζει ο σάκος και τα περισσότερα είδη να πεις ότι είναι για τον Έλληνα καταναλωτή να πεις δεν βαριέσαι αλλά που ;;;; αυτό γίνεται για να μην χαθούν οι ρήτρες με το εξωτερικό και χάσουν τα λεφτά τους  αμμμμ έτσι σύντεκνε το ξέρω και εγώ τέτοιες απεργίες κάνω και εγώ εκατοντάδες ….
Τι θέλω να πω με αυτά και άλλα πολλά ότι αν δεν στερηθείς και εσύ και όχι μόνο να περιμένεις από τους άλλους  να πεινάσουν έ τότε μια ζωή οι εκμεταλλευτές θα χορεύουν στην πλάτη μας … ΟΣΟ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΡΗΤΕΣ ΝΑ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΒΟΥΛΙΑΞΟΥΝ ΤΑ ΚΑΡΑΒΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ….. ΤΟΣΟ Η ΧΩΡΑ ΘΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΦΤΑΙΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΑΣ.