Σελίδες

Σάββατο, Δεκεμβρίου 3

Ο ΠΟΛΥΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ.....

ΚΑΙ ΕΙΠΕ Ο ΑΠΙΘΑΝΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ....

 Καί οι ευπαθείς ομάδες κατά τόν κύριο ..... κύριο μόνο κατ΄εφημισμό Βενιζέλο είναι αυτοί που παίρνουν μισθό κάτω από πεντακόσια εύρώ οι αλλοι ειναι οι πλούσιοι .... 
Αύτός ο κύριος δεν σκέπτεται οτι αύτοί που παίρνουν χιλια πετντακόσια και έχουν ένα νοίκι ένα μικρό δάνειο είναι αδύνατον να πληρώσουν τούς φόρους και τά χαράτσια που ό ίδιος έβαλε για νά δείξει ώς εκτελεστής τής εύρώπης οτι κάνει καλά τήν δουλειά του..... καί είναι να σού δίνει τά μυαλά στο χέρι οτι λέει ό κύριος Τούρκογλου ........
Ξέρω οτι τά μέτρα ειναι αδικα αλλά ... και αλλά ..καί συνεχίζει ....
Παρά τα όσα λέγονται και γράφονται, τα στοιχεία της ΔΕΗ δείχνουν ότι οι Έλληνες πολίτες με 
υπευθυνότητα σηκώνουν το βάρος, μετέχουν σε αυτή την εθνική προσπάθεια. Ο ρυθμός εξόφλησης των τιμολογίων είναι ίδιος με τον συνήθη μέσο ρυθμό εξόφλησης των τιμολογίων της ΔΕΗ όλα τα προηγούμενα χρόνια. Αυτό είναι πάρα πολύ ενθαρρυντικό για τη συμμετοχή και την υπευθυνότητα του λαού μας, ο οποίος κάνει αυτές τις θυσίες γιατί ξέρει πως πρέπει να βγούμε από την κρίση αλώβητοι και να ανοίξουμε ένα παράθυρο και μια ελπίδα στο μέλλον.
ακούσατε  ακούσατε αλώβητοι λέει... ή εγώ δεν ακούω καλά ή αύτός ειναι μαλάκας.!τελικά ε...ε...
Όπου υπάρχουν και άλλα προβλήματα, θα τα εντοπίσουμε και θα τα λύσουμε με αυτό το πνεύμα, το οποίο πάντα πρέπει να κινεί τις ενέργειές μας. Γιατί όταν παίρνεις ένα γενικό μέτρο πάντα κάποιους αδικείς και κάποιους άλλους, ενδεχομένως, ευνοείς και αυτό πρέπει να αποκαθίσταται μετά, μέσα από τους εφαρμοστικούς κανόνες, όπως κάνουμε και στην περίπτωση αυτή». 

ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΛΕΕΙ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΊΔΙΟ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΟΥΝ ΕΙΤΕ ΑΔΙΚΑ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΣΟΥ ΑΦΗΣΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΟΥ ..ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΕΙ ΕΙΧΕ ΦΤΥΣΕΙ ΑΙΜΑ. ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΛΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΘΕΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑς ΕΙΘΕ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΠΑΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗ ΜΑΣ .
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΗΝΕΣ .