Σελίδες

Τετάρτη, Απριλίου 20

Μή θέλωντας να θίξω έναν φίλο που κακός ή καλός εξημνεί τήν σημερινή κυβέρνηση καί για να μήν σκάσω αποφάσισα μόνος να γράψω κάτι από μένα λοιπόν για μένα.
Διαχρονικά που στηρίχτηκε ή ανάπτυξη τής εμπορικής μας ναυτιλίας ; στό δόγμα της ανταγωνιστικότητας
και πάνω σε αύτο εθαψαν τόν ιδρώτα του ναυτεργάτη. αλλά δεν εφτανε αύτό επρεπε να συνεχιστεί και έξω από τό πλοίο καί χτύπησαν τίς συντάξεις.
Τέλος πάντων δεν δίστασαν από τήν ιδρυση του ΝΑΤ.να επιστρέψουν τά αποθέματα τών ελλήνω ναυτεργατών σε μορφή δανείων στίς τσέπες τών ελλήνων εφοπλιστών πάνω από το 25 τίς εκκατό
αφου βέβαια τά αποθεματικά στήν τράπεζα ελλάδος ήταν άτοκα και αναξιοποίητα .
ΠΟΤΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΚΑΝΕΙς ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΠΟΥ ΟΙ ΤΟΚΟΙ
ΑΠΟ ΤΉΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ  LIBERTIES POSO ΘΑ ΗΤΑΝ;
ΠΑραδείγματα που σήμερα εχουμε στήν επικαιρότητα του ΜΆΚΗ ΑΓΟΎΔΗΜΟΥ ΤΗς GA Ferries
kai του κωστάκη Λοιζου του ομίλου LOUIS.
O Πρώτος παλια δόξα του ΠΑΣΟΚ ΕΧΕΙ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ 30 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ.
Ο αλλος καπαδόκης Λοιζος χρωστάει 15 εκατ. και οχι μόνο δεν τιμωρούντε αλλά ο Κ. ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗς ΥΘΥΥΝΑΛ.ΔΕΝ ΚΟΥΡΑΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΑΛΛΑΞΕΙ .
ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΣΤΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΣΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΙΑ ΒΛΑΦΤΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΕΩ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ  ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΑΝ .
ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΚΑΛΑ ΘΕΛΟΥΝ ΚΡΕΜΑΣΜΑ ..ΚΡΕΜΑΣΜΑ .
ΑΚΟΥΤΕ ΕΛΛΗΝΕς.

ΤΗΝ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΟΥ.

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΕΠΙ ΑΝΤΡΕΑ ΠΑΠΠΑΝΤΡΕΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥς ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΗΣΕ ΔΙΝΟΝΤΑς ΣΥΝΤΑΞΗ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΤ ....
ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΣΤΑ ΑΣΤΑ ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ. ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΩΡΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙς
ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΥς.ΚΑΙ ΜΙΛΩ ΓΙΑ ΤΟΥς ΠΡΟΣΦΥΓΚΕς ΟΛΟΙ ΠΙΑ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΟΙΜΟΥΝΤΕ ΚΟΙΜΟΥΝΤΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΣΚΟΠΟ . ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ.

3 σχόλια:

  1. Στα περισσότερα που γράφεισ αγαπητέ φίλε συμφωνώ απόλυτα,για να είμαι πιο σωστός θέλω να σημειώσω τα εξής,τα θαλασσοδάνεια τα έδωσαν η χούντα και η ΝΔ,το ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΠΡΌΛΑΒΕ ΝΑ ΔΏΣΕΙ ΓΙΑΤΊ ΤΟ ΤΑΜΕΊΟ ΕΊΧΕ ΑΔΕΙΆΣΕΙ,Το ΠΑΣΟΚ πράγματι φόρτωσε στο ΝΑΤ πάρα πολλούς έλληνες από το ανατολικό μπλόκ κάνοντας μια κοινωνική πολιτική σε έλληνες που είχαν κυνηγειθεί από την δεξιά παράταξη την εποχή του εμφυλίου μια μαύρη σελίδα της ιστορίας που και οι δύο πλυρές έχουν την ίδια ευθύνη.Το ΝΑΤ ήταν επόμενο να φαληρήσει και για την κακιά πολιτική αλλά και γιατί οι έλληνες εφοπλιστές αντικατέστησαν την ελληνική σημαια με σημαίες ευκαιρίας,αυτό ηταν το πιο μεγάλο ένγκλημα πέταξαν σα στιμένες λεμονόκουπες τους έλληνες ναυτικούς από τους οποίους πλούτισαν, ΜΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κοινωνική πολιτική μέ τό ΝΑΤ .
    Τώρα πλήρωνε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μού φαίνεται οτι ύπάρχουν παρωπίδες ακου κοινωνική πολιτική με τά λαφτά μας .Νά μας δώσεις τώρα τίς συντάξεις μας Εμμανουήλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή