Σελίδες

Σάββατο, Ιουλίου 9

ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ.

ΤΟΥΡΚΟ-ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ
  Θα γίνει τότε μεγάλη κλιμάκωση, καθώς θα εμπλακεί άμεσα πια και φανερά η Τουρκία του Ερντογάν (με την ισλαμική πολιτική της, που ήδη έχει «μπερδευτεί» στην υπόθεση της Γάζας, με απολογισμό εννέα Τούρκους νεκρούς από ισραηλινά πυρά, αλλά και αρκετούς τραυματίες)
   Η εμπλοκή, γράφει το άρθρο, θα αρχίσει από τη θάλασσα και τον αέρα και θα συνεχιστεί με προέλαση χερσαίων Τουρκικών Δυνάμεων στο Λίβανο, οι οποίες ταυτόχρονα θα εκδιώξουν τους Χριστιανούς του Λιβάνου, πράγμα που θα εκληφθεί σαν προσπάθεια ανασύστασης της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας (πράγμα που προβλέπουν τα τουρκικά σχέδια, όπως αποκάλυψε το ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ)
   Το Ισραήλ θα πάθει μεγάλες καταστροφές στις παραμεθόριες περιοχές, ενώ μεγάλες θα είναι οιαπώλειες στο Νότιο Λίβανο και τα Παλαιστινιακά Εδάφη!


ΚΟΥΡΔΙΚΟ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ
 (ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ)
   Τότε θα βρουν την ευκαιρία οι Κούρδοι να προχωρήσουν σε σωρεία επιθέσεων στην ανατολική και κεντρική Τουρκία (γεγονός που ισοδυναμεί όπως είναι λογικό με δυσβάστακτο Εσωτερικό Πόλεμο)!


Η ΚΥΠΡΟΣ ΑΝΤΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ
   Ταυτόχρονα οι Έλληνες της Κύπρου θα βρουν την ευκαιρία να στραφούν εναντίον των Τούρκων κατακτητών του Αττίλα στο βορρά, ενώ η Τουρκία θα απαντήσει με σφοδρότατο βομβαρδισμό κατά των αμάχων! (Εάν τοποθετηθούν εγκαίρως οι S-300 ήS-400 πλέον δεν θα μπορέσει να πλησιάσει ούτε μύγα… Η μη τοποθέτηση των αντιαεροπορικών και αντιπυραυλικών S-300 στην Κύπρο επί Σημίτη λόγω της «πίεσης» Τούρκων και Αμερικανών, ήταν εθνικό έγκλημα, ισοδύναμο με την απόσυρση της Ελλαδικής Μεραρχίας επί Χούντας! Οι ρωσικοί αυτοί πύραυλοι, έχουν την ιδιότητα να εγκλωβίζουν και να καταρρίπτουν τα τουρκικά αεροπλάνα από τη στιγμή της απογείωσής τους από τα κοντινά τουρκικά αεροδρόμια και πριν καν εγκαταλείψουν το χερσαίο χαλί της γείτονος. Αποτελούν δηλαδή την απόλυτη αντιεροπορική-αντιπυραυλική ομπρέλα για τη Μεγαλόνησο, πράγμα που είναι ζωτικό για την έκβαση της υπόθεσης. Σε μια τέτοια περίπτωση αδυναμίας αεροπορικής στήριξης από την Τουρκία, η Εθνοφρουρά θα πετάξει τον Αττίλα στη θάλασσα με ταχύτητα αστραπής!)



Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ ΠΟΥ ΕΚΡΥΨΕ Η ΠΡΑΒΔΑ
ΓΙΑ ΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ
ΑΝΑΛΗΨΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ
ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΤΙΚΟΥΣ
   Το αρχικό άρθρο, στο μυστικό σημείο τώρα που δεν δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα Πράβδα, τόνιζε πως το 2011 θα είναι για την Ελλάδα ένα έτος κατάρρευσης, πολέμου, αναταραχών, αλλά και αναγέννησης!
  
   Η οικονομική υποδούλωση, που επιβάλλεται από την ΕΕ, αλλά και οι ισλαμιστές «έποικοι» (λαθρομετανάστες) θα προκαλέσουν μεγαλύτερες και χειρότερες αντιπαραθέσεις, με την Κυβέρνηση να γίνεται όλο και πιο αδύναμη και ανίκανη!

   Ακόμη, ο πόλεμος του Ισραήλ με Χεζμπολάχ-Τουρκία, που θα μεταφερθεί στην Κύπρο θα δώσει στην Ελλάδα την ευκαιρία να αποκαταστήσει έστω και προσωρινά την ενότητά της.
   Από τους Έλληνες Στρατιωτικούς θα αναδειχθεί μια ενωτική και ικανή ηγεσία, μέσα σε μια θάλασσα αναρχίας και μάταιης ανοησίας!

   Το γεγονός ότι Τούρκοι Μουσουλμάνοι, καθώς και μη-Τούρκοι Μουσουλμάνοι (εν. λαθρομετανάστες) θα αναμιχθούν δρώντας εναντίον της Ελλάδοςθα δώσει στη χώρα κάθε λόγο για να απαλλαγεί από αυτές τις εθνικές απειλές!

   Με την κατάρρευση της τουρκικής πολεμικής προσπάθειας 
(θα δούμε παρακάτω τι θα συμβεί στην Τουρκία), το Ελληνικό Γενικό Επιτελείο, υποστηριζόμενο από την Εκκλησία και με οικονομικές εγγυήσεις από τη Ρωσία, θα καταλάβει την εξουσία!

   Η Ευρώπη θα εξοργιστεί και θα επιχειρήσει με μια γρήγορη κίνηση να ρίξει το Ελληνικό Γενικό Επιτελείο, μέσα από μια «έγχρωμη επανάσταση», με επικεφαλής τους αναρχικούς και τους Μουσουλμάνους! (μια πρόβα έγινε ήδη στην Αθήνα τον Δεκέμβριο του 2008)
  Όταν αυτή η προσπάθεια αποτύχει θεαματικάη Ελλάδα θα κηρυχτεί εκτός Ευρωζώνης και θα έχει τεταμένες σχέσεις στο εσωτερικό της ΕΕ, στην καλύτερη περίπτωση!

   Η Ελλάδα θα διευρύνει περαιτέρω τον στρατό της και θα εργαστεί από κοινού με τη Ρωσία, αποτελώντας έτσι και μια χερσαία γέφυρα της με τη Σερβία, η οποία θα συσφίξει τη συμμαχία της με τη Ρωσία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου